Толма єреванська

ДРУГІ СТРАВИ
538 Толма єреванська
Фото - Толма єреванська
інгредієнти:
  • Баранина 600 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Зелень (петрушка, кінза)
  • Рис 1 скл.
  • Перець чорний (мелений)
  • Лист виноградний (капустяний)
  • Сіль

Баранину пропустити через м'ясорубку, з'єднати із недовареним рисом, дрібно нарізаною ріпчастою цибулею, зеленню, перцем, сіллю.

Виноградне листя занурити на 1-2 хв у киплячу воду і видалити грубі стебла.

Фарш покласти на листя і загорнути, надаючи форму ковбасок.

Покладену на дно посудини толму залити бульйоном або водою так, щоб злегка покрити ковбаски, накрити кришкою і тушкувати до готовності.

Окремо подати мацоні із сіллю та товченим часником.

Рецепты Приготовления - мясные салаты с грибами. Продажа сельхозсырья,цветы.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter