Толма єреванська
595
інгредієнти:
- Баранина 600 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Зелень (петрушка, кінза)
- Рис 1 скл.
- Перець чорний (мелений)
- Лист виноградний (капустяний)
- Сіль
Баранину пропустити через м'ясорубку, з'єднати із недовареним рисом, дрібно нарізаною ріпчастою цибулею, зеленню, перцем, сіллю.
Виноградне листя занурити на 1-2 хв у киплячу воду і видалити грубі стебла.
Фарш покласти на листя і загорнути, надаючи форму ковбасок.
Покладену на дно посудини толму залити бульйоном або водою так, щоб злегка покрити ковбаски, накрити кришкою і тушкувати до готовності.
Окремо подати мацоні із сіллю та товченим часником.
Рецепты Приготовления - мясные салаты с грибами. Продажа сельхозсырья,цветы.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі