Толма єреванська
- М'ясo 500 г
- Рис 0.5 скл.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Лист виноградний 60 г
- Кріп
- Петрушкa
- Кінзa (мелений коріандр)
- Імбир
- Перець чорний (мелений)
- Сіль
Із м'яса приготувати фарш, додати в нього зварений до напівготовності рис (варити приблизно 10 хв), дрібно рубану ріпчасту цибулю, мелений імбир, сіль, чорний перець, частину зелені кропу, кінзи і петрушки.
Все перемішати.
Свіжі молоді листки винограду опустити в окріп на 3 хвилини, видалити з них стебла.
Потім загорнути фарш в листя.
Викласти толму в каструлю, залити бульйоном. Щільно накривши кришкою тушкувати на слабкому вогні хвилин 40.
Рецепты для хлебопечки, вкусно: бите скло десерт рецепт. Как приготовить вкусный шашлык.
Салат вкуснятина. Кулинария салаты летняя вкуснятина.
www.recepti.biz.uaВкусные Рецепты В Мультиварке. Авторские рецепты
Знакомства в г. Фруктовая: фруктовые десерты рецепты с фото. Мультиварка Philips.
Фото рецепты новогодних блюдОтзывы и фото туристов
Помогите выбрать кофеварку эспрессо. Мерная ложка для эспрессо.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter