Толма єреванська

ДРУГІ СТРАВИ
674 Толма єреванська
Фото - Толма єреванська
інгредієнти:
  • М'ясo 500 г
  • Рис 0.5 скл.
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Лист виноградний 60 г
  • Кріп
  • Петрушкa
  • Кінзa (мелений коріандр)
  • Імбир
  • Перець чорний (мелений)
  • Сіль

Із м'яса приготувати фарш, додати в нього зварений до напівготовності рис (варити приблизно 10 хв), дрібно рубану ріпчасту цибулю, мелений імбир, сіль, чорний перець, частину зелені кропу, кінзи і петрушки.

 

Все перемішати.

Свіжі молоді листки винограду опустити в окріп на 3 хвилини, видалити з них стебла.

Потім загорнути фарш в листя.

Викласти толму в каструлю, залити бульйоном. Щільно накривши кришкою тушкувати на слабкому вогні хвилин 40. 

 

Рецепты для хлебопечки, вкусно: бите скло десерт рецепт. Как приготовить вкусный шашлык.

Салат вкуснятина. Кулинария салаты летняя вкуснятина.

www.recepti.biz.uaВкусные Рецепты В Мультиварке. Авторские рецепты

Знакомства в г. Фруктовая: фруктовые десерты рецепты с фото. Мультиварка Philips.

Фото рецепты новогодних блюдОтзывы и фото туристов

Помогите выбрать кофеварку эспрессо. Мерная ложка для эспрессо.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter