Толма
- Баклажан
- Помідор
- Перець солодкий болгарський
- Фарш м´ясний
- Цибуля ріпчаста
- Рис
- Сік томатний
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Олія рослинна
Овочі добре промити. Слід брати невеликого розміру.
Рис відварити до напівготовності.
Перець очистити від серцевини. Промити від насіння.
Помідори і баклажани "випотрошити", намагаючись не пошкодити шкірку. Це робиться дуже просто - зрізати низ, м'якоть потикати ножем і витягнути чайною ложечкою.
Цибулю дрібненько порізати, підсмажити до золотистого кольору.
У сковорідку до цибулі викласти подрібнену м'якоть помідорів і баклажанів. Обсмажити, помішуючи, до половинного випаровування рідини.
Фарш змішати із засмажкою та рисом. Посолити, поперчити за смаком.
Нафарширувати порожнисті овочі отриманим фаршем.
Викласти в казанок у наступному порядку: на дно - баклажани, на них - перець, зверху - помідори.
Залити все томатним соком, щільно накрити кришкою і тушкувати на середньому вогні до готовності - приблизно 20-25 хвилин.
Дуже смачно зі сметаною або з часниковим мацоні, грибним соусом. Фаршировані овочі дуже зручно заморожувати.
Готовим со вкусом: польская выпечка рецепты.
Лазанья рецепт высоцкаяРецепты и советы
www.recepti.biz.ua мимоза салат рецепт
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter