Толма

ДРУГІ СТРАВИ
629 Толма
Фото - Толма
інгредієнти:
  • Баклажан
  • Помідор
  • Перець солодкий болгарський
  • Фарш м´ясний
  • Цибуля ріпчаста
  • Рис
  • Сік томатний
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Олія рослинна

Толма Овочі добре промити. Слід брати невеликого розміру.

Рис відварити до напівготовності.

Толма Перець очистити від серцевини. Промити від насіння.

Помідори і баклажани "випотрошити", намагаючись не пошкодити шкірку. Це робиться дуже просто - зрізати низ, м'якоть потикати ножем і витягнути чайною ложечкою.

фото Толма Цибулю дрібненько порізати, підсмажити до золотистого кольору.

У сковорідку до цибулі викласти подрібнену м'якоть помідорів і баклажанів. Обсмажити, помішуючи, до половинного випаровування рідини.

Фарш змішати із засмажкою та рисом. Посолити, поперчити за смаком.

Толма Нафарширувати порожнисті овочі отриманим фаршем.

Викласти в казанок у наступному порядку: на дно - баклажани, на них - перець, зверху - помідори.

Толма Залити все томатним соком, щільно накрити кришкою і тушкувати на середньому вогні до готовності - приблизно 20-25 хвилин.

Толма Дуже смачно зі сметаною або з часниковим мацоні, грибним соусом. Фаршировані овочі дуже зручно заморожувати.

 

 

Готовим со вкусом: польская выпечка рецепты.

Лазанья рецепт высоцкаяРецепты и советы

www.recepti.biz.ua мимоза салат рецепт

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter