Токань семи вождів
- Яловичина 300 г
- Свинина 300 г
- Телятина 300 г
- Шпик 100 г
- Жир (олія)
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Паприка 12 г
- Перець болгарський (зелений) 1 шт.
- Помідор 2 шт.
- Борошно 20 г
- Сметана 250 г
- Сіль
Усі три види м'яса нарізати брусками.
Зі шпику зрізати шкірку, нарізати скибочками трохи товще сірника, підсмажити до прозорості у жирі, вийняти і відкласти.
В отриманому жирі підсмажити дрібно нарізану цибулю, додати перець, швидко розмішати, покласти яловичину, посолити і тушкувати доки не випарується виділений нею сік.
Далі тушкувати під кришкою, при необхідності додати трохи води або бульйону, ще близько 30 хвилин. Потім додати свинину і тушкувати ще 20 хвилин. Потім додати телятину.
Коли все м'ясо пом'якшає, покласти нарізані кубиками перець і помідори, а також шпик, підсмажений на початку і тушкувати до готовності.
На закінчення додати, при цьому безперервно струшуючи сковороду, сметану, змішану із борошном, довести до кипіння.
Рецепты ягненок к пасхе тут
Новые рецепты тортов с фотоНабор продуктов с рецептами на неделю. Доставка на дом
Торт лимонник из слоеного теста. Торт лимонник.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter