"Токань семи вождів"

ДРУГІ СТРАВИ
790 "Токань семи вождів"
Фото -
інгредієнти:
  • Свинина (пісна) 300 г
  • Яловичина (вирізка) 300 г
  • Телятина (вирізка) 300 г
  • Шпик (копчений) 100 г
  • Жир 80 г
  • Помідор 100 г
  • Перець солодкий зелений 200 г
  • Цибуля ріпчаста (велика) 120 г
  • Борошно пшеничне 20 г
  • Сметана (густа) 250 г
  • Паприка солодка мелена 12 г
  • Сіль

Беремо м'ясо 3 видів - свинина, яловичина і телятина. І нарізаємо невеликими шматками, як для рагу.

фото Зрізуємо шкірку зі шпику і нарізаємо його скибочками трохи товстіше сірників.

Потім на повільному вогні обсмажуємо на жирі до прозорого стану і проціджуємо, або просто дістаємо їх звідти.

У жир кладемо дрібно нарізану цибулю й обсмажуємо, додаємо паприку. Швидко розмішуємо, щоб паприка не підгоріла. Відразу кладемо яловичину, солимо її і тушкуємо до тих пір, доки не випарується виділений нею сік.

Продовжуємо тушкувати під кришкою, підливаючи трохи води або кісткового бульйону, ще близько 30 хвилин.

Додаємо свинину.

Тушкуємо ще 20 хвилин. Кришку періодично піднімаємо і лопаткою помішуємо.

Тепер додаємо телятину і продовжуємо тушкувати.

Коли все м'ясо пом'якшає, викладаємо в нього нарізані кубиками зелений перець і помідори, а також шпик, підсмажений на самому початку, і все разом тушкуємо до готовності.

Сметану ретельно змішуємо з борошном. Додаємо поступово і при цьому безперервно трусимо каструлю або сковорідку.

 

 

 

Рецепты рождественской выпечкиРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Продаёте товары в интернете: арахисовое масло рецепт. Арахисовое масло.

Картофельные рецепты с фото - семга запеченная с картофелем в духовке. Рецепты на праздничный стол.

Как приготовить летний салат - рецепты приготовления шубы. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Рецепт торта медовик заварнойРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

www.recepti.biz.ua рецепты салатов из ассорти морепродуктов

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter