Токань а-ля гундель
- М´ясо (вирізка) 800 г
- Картопля 6 шт.
- Субпродукти (печінка гусяча) 180 г
- Спаржа 180 г
- Жир 150 г
- Квасоля (стручкова) 180 г
- Майоран
- Горошок зелений 180 г
- Борошно 20 г
- Перець 5 г
- Петрушка
- Яйце 6 шт.
- Сметана 50 мл
- Вино червоне сухе 150 мл
М'ясо нарізати тонкими довгастими шматочками, підсмажити у жирі на сильному вогні, приправити сіллю, перцем і майораном.
Коли м'ясо наполовину засмажиться, у каструлю додати гусячу печінку, нарізану такими ж шматочками.
Коли страва готова, додати червоне вино, квасолю, зелений горошок і головки спаржі, причому кожен вид овочів попередньо вариться у підсоленій воді. Яєчню із 6 збитих яєць, змішаних зі сметаною, розкласти на рагу у формі вінця.
Подавати зі смаженою картоплею.
http://recepti.biz.uaсалати з кукурудзою
Настоящий суп харчо с фото: рецепт приготовления мяса дикого кабана. Рецепты приготовления блюд.
Скороварки для приготовления каши - праздничные первые блюда. Рецепты Приготовления.
recepti.biz Рецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Рецепты салатов мимоза. Рецепт салат мимоза.
Особенности национальной американской кухни http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter