Токань а-ля гундель

ДРУГІ СТРАВИ
676 Токань а-ля гундель
Фото - Токань а-ля гундель
інгредієнти:
  • М´ясо (вирізка) 800 г
  • Картопля 6 шт.
  • Субпродукти (печінка гусяча) 180 г
  • Спаржа 180 г
  • Жир 150 г
  • Квасоля (стручкова) 180 г
  • Майоран
  • Горошок зелений 180 г
  • Борошно 20 г
  • Перець 5 г
  • Петрушка
  • Яйце 6 шт.
  • Сметана 50 мл
  • Вино червоне сухе 150 мл

М'ясо нарізати тонкими довгастими шматочками, підсмажити у жирі на сильному вогні, приправити сіллю, перцем і майораном.

Коли м'ясо наполовину засмажиться, у каструлю додати гусячу печінку, нарізану такими ж шматочками.

Коли страва готова, додати червоне вино, квасолю, зелений горошок і головки спаржі, причому кожен вид овочів попередньо вариться у підсоленій воді. Яєчню із 6 збитих яєць, змішаних зі сметаною, розкласти на рагу у формі вінця.

Подавати зі смаженою картоплею.

http://recepti.biz.uaсалати з кукурудзою

французские салаты рецепты

Настоящий суп харчо с фото: рецепт приготовления мяса дикого кабана. Рецепты приготовления блюд.

Скороварки для приготовления каши - праздничные первые блюда. Рецепты Приготовления.

recepti.biz Рецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте

Рецепты салатов мимоза. Рецепт салат мимоза.

Особенности национальной американской кухни http://recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter