Тофу з імбиром і кунжутом
- Тофу 350 г
- Соєвий соус (світлий) 6 ст.л.
- Імбир (свіжий) 1 шт.
- Часник 1 зуб.
- Олія кунжутна 2 ст.л.
- Олія соняшникова 2 ст.л.
- Овочі (асорті) 700 г
- Мед (рідкий) 2 ст.л.
- Кунжут 1 ст.л.
- Локшина рисова
- Приправи (сіль, запашний перець, червоний перець, коріандр)
Тофу нарізати кубиками. Змішати соєвий соус, тертий імбир, подрібнений часник і кунжутну олію. Залити маринадом тофу і відставити маринуватися як мінімум на 2 години.
Баклажан порізати кубиками і присипати сіллю. Потім потрібно добре віджати (можна промити попередньо). Можна взяти баклажан, порей, моркву, болгарський перець, стеблову селеру та печериці, помідори, кукурудзу найменшу в качанах, спаржеву квасолю, редиску. Все порізати кубиками по можливості.
Нагріти олію у сковороді і додати тофу, обсмажувати 5 хв.
Додати ті овочі, які готуються довше. Морква, селера і порей. Обсмажувати декілька хвилин (3-5).
Додати овочі, що залишилися (перець, гриби, баклажани) і смажити ще кілька хвилин. Вогонь досить великий.
Додати мед і маринад, що залишився, приправити за смаком (сіль, запашний і гострий перець, коріандр) і готувати 1 хв.
Гарнірувати відвареною китайською локшиною (рисовою). При подачі посипати підсмаженим насінням кунжуту.
Потрясающе вкусный салат: салат з рибою.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter