Тофу по-китайськи

ДРУГІ СТРАВИ
717 Тофу по-китайськи
Фото - Тофу по-китайськи
інгредієнти:
  • Тофу 500 г
  • Соєвий соус 5 ст.л.
  • Олія кунжутна 2 ст.л.
  • Цибуля порей 1 шт.
  • Селера (стеблова) 2 шт.
  • Часник 3 зуб.
  • Імбир свіжий (тертий) 1 ст.л.
  • Перець чилі червоний 1 шт.
  • Олія соняшникова 2 ст.л.
  • Морква 1 шт.
  • Гриби свіжі (печериці) 200 г
  • Кукурудзяні качани мариновані 150 г
  • Оцет винний 2 ст.л.
  • Коріандр мелений 0.5 ч.л.
  • Проростки соєвих бобів
  • Локшина рисова 1 упак.

Тофу по-китайськи інгредієнти Тофу порізати кубиками. Полити соєвим соусом, кунжутною олією. Струсити обережно ємність, щоб кубики тофу вкрилися соусом.

Тофу по-китайськи У сковороді нагріти соняшникову олію, обсмажити подрібнений імбир, часник і порізаний кільцями перець чилі.

фото Тофу по-китайськи Додати порізану кільцями порей, обсмажувати декілька хвилин, постійно помішуючи. Потім додати порізані навпіл печериці. Протушкувати ще кілька хвилин.

Тофу по-китайськи Тофу Далі додати порізану селеру і моркву, нашатковану дуже тонкими пластинками.

Тофу по-китайськи Соєвий соус У цей час на окремій сковороді обсмажити тофу разом з маринадом. Обсмажувати до рум'янцю кубиків.

Тофу по-китайськи Масло кунжутнеПаралельно можна приготувати рисову локшину відповідно до інструкції на упаковці.

Тофу по-китайськи Лук-порей У самий останній момент додати до овочів кукурудзяні качани і обсмажений тофу. Додати коріандр і винний оцет. Протушкувати все разом хвилину і вимкнути вогонь.

Тофу по-китайськи Селера Гарнірувати рисовою локшиною, як останній штрих зверху покласти трохи маринованих проростків.

 

Суши-бар СуВокШи - пицца картинки. Доставка Имперских Блюд.

Купить майонез, цены: домашний майонез миксером видео.

Рецепты для хлебопечки, вкусно: печень рецепт.

recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов. Кулинарные рецепты

фото тортики

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter