Тофу по-китайськи
- Тофу 500 г
- Соєвий соус 5 ст.л.
- Олія кунжутна 2 ст.л.
- Цибуля порей 1 шт.
- Селера (стеблова) 2 шт.
- Часник 3 зуб.
- Імбир свіжий (тертий) 1 ст.л.
- Перець чилі червоний 1 шт.
- Олія соняшникова 2 ст.л.
- Морква 1 шт.
- Гриби свіжі (печериці) 200 г
- Кукурудзяні качани мариновані 150 г
- Оцет винний 2 ст.л.
- Коріандр мелений 0.5 ч.л.
- Проростки соєвих бобів
- Локшина рисова 1 упак.
Тофу порізати кубиками. Полити соєвим соусом, кунжутною олією. Струсити обережно ємність, щоб кубики тофу вкрилися соусом.
У сковороді нагріти соняшникову олію, обсмажити подрібнений імбир, часник і порізаний кільцями перець чилі.
Додати порізану кільцями порей, обсмажувати декілька хвилин, постійно помішуючи. Потім додати порізані навпіл печериці. Протушкувати ще кілька хвилин.
Далі додати порізану селеру і моркву, нашатковану дуже тонкими пластинками.
У цей час на окремій сковороді обсмажити тофу разом з маринадом. Обсмажувати до рум'янцю кубиків.
Паралельно можна приготувати рисову локшину відповідно до інструкції на упаковці.
У самий останній момент додати до овочів кукурудзяні качани і обсмажений тофу. Додати коріандр і винний оцет. Протушкувати все разом хвилину і вимкнути вогонь.
Гарнірувати рисовою локшиною, як останній штрих зверху покласти трохи маринованих проростків.
Суши-бар СуВокШи - пицца картинки. Доставка Имперских Блюд.
Купить майонез, цены: домашний майонез миксером видео.
Рецепты для хлебопечки, вкусно: печень рецепт.
recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter