Тістечко і пюре із нута
- Нут 300 г
- Перець болгарський 2 шт.
- Олія рослинна
- Сік томатний 80 г
- Баклажан 1 шт.
- Сир (низькокалорійний) 125 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сіль
- Сухарики
- Часник
Замочити нут в холодній воді на ніч.
Засипати нут в скороварку і після закипання варити 5 хвилин. Зцідити воду.
На сковороді обсмажити дрібно порізані часник, цибулю.
Перець нарізати смужками і обсмажити разом з цибулею, потім на сильному вогні обсмажити бобові. Перекласти всі інгредієнти в одну миску і перемішати.
Невелику чашку заповнитиа масою і перевернути на тарілку, потім акуратно зняти.
Пюре. Нут, баклажан, цибуля, томатний сік, сир (з низьким вмістом калорій), молоко.
Баклажан очистити від шкірки, посолити і залишити на 20 хвилин, потім, коли вийде гіркота, промити проточною водою. У глибокій каструлі обсмажити цибулю, баклажан, томатний сік, відварений нут. Додати трохи води. Варити все разом 15 хвилин.
Додати сир, і добре подрібнити до консистенції крему, за бажанням можна додати 50г молока.
Подавати з сухариками.
http://recepti.biz.uaКлассические и оригинальные рецепты салатов с пошаговыми фото
Шарм-эль-Шейх отдых - новогодние праздничные блюда.
Рецепты с фото - салат французский рецепт с фото.
http://recepti.biz.ua хэллоуин кулинарные рецепты праздничные блюда
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter