Тімбаль із риби у капустяній "сорочці"

ДРУГІ СТРАВИ
643 Тімбаль із риби у капустяній "сорочці"
Фото - Тімбаль із риби у капустяній
інгредієнти:
  • Капуста білоголова (листя) 7 шт.
  • Рис (круглий) 200 г
  • Риба (біла морська) 200 г
  • Вершки (жирні) 75 г
  • Яйце (куряче) 1 шт.
  • Сир (тертий Емменталь або чеддер) 100 г
  • Молоко 150 мл
  • Гвоздика
  • Цибуля зелена 1 шт.
  • Сіль
  • Борошно 1 ст.л.
  • Масло вершкове 1 ч.л.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Зелень
  • Олія рослинна
  • Перець

Тімбаль з риби в капустяної Відварити рис до готовності, змішати із вершками, сиром і з яйцем. Поперчити, посолити. Додати дрібно нарізану зелень.

Тімбаль з риби в капустяної Відокремити листя капусти, проварити їх декілька хвилин в окропі, потрібно, щоб хрустіли.

фото Тімбаль з риби в капустяної Приготувати вогнетривку форму. Змастити олією, застелити її папером для випікання.

Тімбаль з риби в капустяної Проварити рибку в спеціальному молочному бульйоні. Для цього налити молоко в маленьку каструльку, почистити цибулину і нашпигувати її гвоздикою.

Тімбаль з риби в капустяної Цибулину помістити в молоко і нагріти. Туди ж додати рибку і варити її в цьому відварі до готовності.

Тімбаль з риби в капустяної Рибку витягнути, але молоко, в якому вона варилася, залишити. Потім застелити форму капустяними листками. Акуратно. Щоб кінчики звисали.

Тімбаль з риби в капустяної Підсмажити зелену цибулю і змішати її з подрібненою підсоленою рибою.

Тімбаль з риби в капустяної Застелити дно форми із капустяними листками шаром рису.

Тімбаль з риби в капустяної Потім шаром рибки.

Тімбаль з риби в капустяної І так до кінця. Останній шар повинен бути рисовим.

Тімбаль з риби в капустяної Зверху застелити капустяними листками, закрити папір, зав'язати її по можливості.

Тімбаль з риби в капустяної Розмістити все в духовку і готувати при температурі 200 градусів близько 20 хвилин. Потім витягнути, остудити і розгорнути.

Тімбаль з риби в капустяної Коли тімбаль зовсім охолоне, його можна витягнути із паперу і порізати на шматочки.

Тімбаль з риби в капустяної З останків молока, в якому варилася рибка, приготувати соус Бешамель (1 ст. л .борошна, 1 ч. л. вершкового масла, 1 цибулина) і подати разом із тімбалем.

Рецепт сирника з макомРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Рецепты салатов на любой вкус - салат с копченым мясом рецепт. Рецепты Приготовления.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter