Тімбаль із риби у капустяній "сорочці"
- Капуста білоголова (листя) 7 шт.
- Рис (круглий) 200 г
- Риба (біла морська) 200 г
- Вершки (жирні) 75 г
- Яйце (куряче) 1 шт.
- Сир (тертий Емменталь або чеддер) 100 г
- Молоко 150 мл
- Гвоздика
- Цибуля зелена 1 шт.
- Сіль
- Борошно 1 ст.л.
- Масло вершкове 1 ч.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Зелень
- Олія рослинна
- Перець
Відварити рис до готовності, змішати із вершками, сиром і з яйцем. Поперчити, посолити. Додати дрібно нарізану зелень.
Відокремити листя капусти, проварити їх декілька хвилин в окропі, потрібно, щоб хрустіли.
Приготувати вогнетривку форму. Змастити олією, застелити її папером для випікання.
Проварити рибку в спеціальному молочному бульйоні. Для цього налити молоко в маленьку каструльку, почистити цибулину і нашпигувати її гвоздикою.
Цибулину помістити в молоко і нагріти. Туди ж додати рибку і варити її в цьому відварі до готовності.
Рибку витягнути, але молоко, в якому вона варилася, залишити. Потім застелити форму капустяними листками. Акуратно. Щоб кінчики звисали.
Підсмажити зелену цибулю і змішати її з подрібненою підсоленою рибою.
Застелити дно форми із капустяними листками шаром рису.
Потім шаром рибки.
І так до кінця. Останній шар повинен бути рисовим.
Зверху застелити капустяними листками, закрити папір, зав'язати її по можливості.
Розмістити все в духовку і готувати при температурі 200 градусів близько 20 хвилин. Потім витягнути, остудити і розгорнути.
Коли тімбаль зовсім охолоне, його можна витягнути із паперу і порізати на шматочки.
З останків молока, в якому варилася рибка, приготувати соус Бешамель (1 ст. л .борошна, 1 ч. л. вершкового масла, 1 цибулина) і подати разом із тімбалем.
Рецепт сирника з макомРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепты салатов на любой вкус - салат с копченым мясом рецепт. Рецепты Приготовления.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter