Тілапія запечена у кокотниці «Сонячне світло»
- Філе тілапії 6 шт.
- Сир твердий 100 г
- Яйце 4 шт.
- Цибуля зелена 1 пуч.
- Масло вершкове 40 г
- Майонез 2 ст.л.
- Приправа для риби 3 ч.л.
- Сіль 1 ч.л.
Філе риби розрізати уздовж навпіл (дуже гострим ножем).
Розгорнути, щоб вийшов великий пласт.
Приправи для риби розтовкти, змішати із сіллю. Натерти рибу цією сумішшю.
Сир натерти на тертці, додати яйце (1шт. ) і майонез, ретельно збити.
Яйця відварити (3 шт.), охолодити і почистити. Нарізати дрібним кубиком.
Зелену цибулю дрібно нарізати.
Яйця і цибулю змішати, посолити, поперчити.
У кокотницю (або у невеликі формочки) покласти шматочок фольги, зверху філе рибки, у середину пару ложок начинки, маленький шматочок масла вершкового.
Закрити зверху начинку хвостиками філе. Полити соусом сирним і запікати в духовці при температурі 200°С хвилин 30-35, до золотавої скоринки.
Супер курс Грибы Дома - салаты из жареных грибов. Очень вкусные салаты.
ЗдесьИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Оригинальные торты на заказ: лимонник торт. Любишь сладости? Помни о фигуре.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter