Тілапія, запечена під сметанно-ананасовою шубкою

ДРУГІ СТРАВИ
836 Тілапія, запечена під сметанно-ананасовою шубкою
Фото - Тілапія, запечена під сметанно-ананасовою шубкою
інгредієнти:
  • Риба (тілапія, філе) 3 шт.
  • Сметана 250 г
  • Сік ананасовий 0.5 скл.
  • Лимон 0.5 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Приправа (для риби)
  • Сіль
  • Кріп 0.5 пуч.

Тілапія, запечена під сметанно-ананасової шубкою інгредієнти Філе помити й кожне розрізати навпіл.

Тілапія, запечена під сметанно-ананасової шубкою Форму для запікання застелити фольгою, налити трохи соняшникової олії. Рибку посолити, укласти у форму. Зверху вичавити сік половини лимона, посипати подрібненим кропом і порізаною чвертькільцями цибулею. Залишити рибку на 10-15 хвилин.

фото Тілапія, запечена під сметанно-ананасової шубкою Приготувати заливку. Змішати сметану, ананасовий сік і приправу для риби. Суміш не повинна бути занадто рідкою.

Тілапія, запечена під сметанно-ананасової шубкою Риба Полити рибку цією сумішшю і поставити у розігріту духовку на 10-15 хвилин до готовності. У процесі готування один раз рибку полити виділеним "соком". Риба не повинна зарум'янитися.

Тілапія, запечена під сметанно-ананасової шубкою Сметана 

Купить чеснок, цены - рецепт пончики с чесноком. Очень вкусные пончики.

Салат морепродукты рецептРецепты и советы. Кулинарные рецепты

Рецепты и фото салатов тут

Мультиварка Philips: торты без выпечки рецепты с фото.

Эксклюзивный наполеон на заказ - классический торт наполеон рецепт с фото. Мультиварка Philips.

ТутРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter