Тілапія, запечена під сметанно-ананасовою шубкою
- Риба (тілапія, філе) 3 шт.
- Сметана 250 г
- Сік ананасовий 0.5 скл.
- Лимон 0.5 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Приправа (для риби)
- Сіль
- Кріп 0.5 пуч.
Філе помити й кожне розрізати навпіл.
Форму для запікання застелити фольгою, налити трохи соняшникової олії. Рибку посолити, укласти у форму. Зверху вичавити сік половини лимона, посипати подрібненим кропом і порізаною чвертькільцями цибулею. Залишити рибку на 10-15 хвилин.
Приготувати заливку. Змішати сметану, ананасовий сік і приправу для риби. Суміш не повинна бути занадто рідкою.
Полити рибку цією сумішшю і поставити у розігріту духовку на 10-15 хвилин до готовності. У процесі готування один раз рибку полити виділеним "соком". Риба не повинна зарум'янитися.
Купить чеснок, цены - рецепт пончики с чесноком. Очень вкусные пончики.
Салат морепродукты рецептРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Рецепты и фото салатов тут
Мультиварка Philips: торты без выпечки рецепты с фото.
Эксклюзивный наполеон на заказ - классический торт наполеон рецепт с фото. Мультиварка Philips.
ТутРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter