Тілапія у виноградному соусі

ДРУГІ СТРАВИ
626 Тілапія у виноградному соусі
Фото - Тілапія у виноградному соусі
інгредієнти:
  • Філе риби 7 шт.
  • Хліб білий 60 г
  • Кріп
  • Олія оливкова
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Виноград 300 г
  • Сметана
  • М´ята
  • Пармезан

Теляпія у Виноградному соусі інгредієнти Теляпія у Виноградному соусі

фото Теляпія у Виноградному соусі

Теляпія у Виноградному соусі Філе риби

Приготувати соус у блендері. Змішати виноград, сметану, сіль, перець і м'яту. Поставити його в холодильник.

Рибку помити і розрізати упоперек навпіл кожен шматочок.

Приготувати начинку у блендері. Подрібнити хліб із зеленню, пармезаном і 2 ст. ложками оливкової олії.

На дно форми укласти папір для запікання, змастити оливковою олією.

Викласти 7 половинок риби. Зверху на кожен шматочок начинку із хліба і зелені.

Прикрити начинку другою половинкою рибки. Обмазати верхній шматочок олією, накрити форму фольгою і в духовку на 15 хвилин.

Потім зняти фольгу і ще 5 хвилин у духовці.


Мультиварка Philips: рецепт мясо с черносливом в духовке.

recepti.biz Рецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте

Немецкая кухня рецепты с фотоНемецкий производитель. Информация о немецких догах

Лазанья из мацы - рецепты пошагово с фото. Приготовь заварные пирожные дома.

Книга Рецептов Для Мультиварки - рецепты блюда на рождество. Рецепты приготовления блюд.

Рецепт салата с морепродуктами www.recepti.biz.ua

Худеть полезно и легко - диетолог светлана фус сайт. Онлайн запись к диетологу.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter