Тілапія у виноградному соусі
- Філе риби 7 шт.
- Хліб білий 60 г
- Кріп
- Олія оливкова
- Сіль
- Перець чорний
- Виноград 300 г
- Сметана
- М´ята
- Пармезан
Приготувати соус у блендері. Змішати виноград, сметану, сіль, перець і м'яту. Поставити його в холодильник.
Рибку помити і розрізати упоперек навпіл кожен шматочок.
Приготувати начинку у блендері. Подрібнити хліб із зеленню, пармезаном і 2 ст. ложками оливкової олії.
На дно форми укласти папір для запікання, змастити оливковою олією.
Викласти 7 половинок риби. Зверху на кожен шматочок начинку із хліба і зелені.
Прикрити начинку другою половинкою рибки. Обмазати верхній шматочок олією, накрити форму фольгою і в духовку на 15 хвилин.
Потім зняти фольгу і ще 5 хвилин у духовці.
Мультиварка Philips: рецепт мясо с черносливом в духовке.
recepti.biz Рецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Немецкая кухня рецепты с фотоНемецкий производитель. Информация о немецких догах
Лазанья из мацы - рецепты пошагово с фото. Приготовь заварные пирожные дома.
Книга Рецептов Для Мультиварки - рецепты блюда на рождество. Рецепты приготовления блюд.
Рецепт салата с морепродуктами www.recepti.biz.ua
Худеть полезно и легко - диетолог светлана фус сайт. Онлайн запись к диетологу.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter