Тілапія у гірчично-медовому маринаді
- Тілапія (філе) 1 кг
- Лимон 2 шт.
- Помідор 3 шт.
- Сир твердий 100 г
- Кріп 1 пуч.
- Перець чорний
- Майонез 3 ст.л.
- Сік лимонний 3 ст.л.
- Мед 2 ст.л.
- Сіль
- Гірчиця (суха) 3 ст.л.
Рибку помити й обсушити.
Приготувати маринад.
Змішати майонез, лимонний сік, мeд, гірчицю, посолити.
Обмазати маринадом рибку і залишити на 1 годину.
Лимон порізати кружечками, помідор - кубиками.
Сир натерти на тeртці.
Із фольги приготувати прямокутні формочки, у яких запікатиметься рибка. Можна зробити форму під одну рибку, а можна і для декількох. Фольгу краще згорнути у два шари і обов'язково зробити міцні борти, щоб рідина не витекла.
У кожну миску покласти кілька кружечків лимона.
Посипати кубиками помідора.
Покласти рибку.
Посипати приправою для риби, перцем, посипати сиром і дрібно порізаним кропом.
Викласти так кожен шматочок.
Маринадом, що залишився, полити зверху кожен шматочок.
Запікати 40 хвилин при температурі 200 градусів до рум'яної скоринки.
Рецепт вкусного салата с авокадо. Авокадо креветки салат рецепт.
Лимонник торт фотоЛимонник - посадка, уход, фотографии. Энциклопедия растений с фото
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter