Тілапія у гірчично-медовому маринаді

ДРУГІ СТРАВИ
738 Тілапія у гірчично-медовому маринаді
Фото - Тілапія у гірчично-медовому маринаді
інгредієнти:
  • Тілапія (філе) 1 кг
  • Лимон 2 шт.
  • Помідор 3 шт.
  • Сир твердий 100 г
  • Кріп 1 пуч.
  • Перець чорний
  • Майонез 3 ст.л.
  • Сік лимонний 3 ст.л.
  • Мед 2 ст.л.
  • Сіль
  • Гірчиця (суха) 3 ст.л.

Тілапія в гірчично-медовому маринаді інгредієнти Рибку помити й обсушити.

Тілапія в гірчично-медовому маринаді Приготувати маринад.

Змішати майонез, лимонний сік, мeд, гірчицю, посолити.

Обмазати маринадом рибку і залишити на 1 годину.

фото Тілапія в гірчично-медовому маринаді Лимон порізати кружечками, помідор - кубиками.

Сир натерти на тeртці.

Із фольги приготувати прямокутні формочки, у яких запікатиметься рибка. Можна зробити форму під одну рибку, а можна і для декількох. Фольгу краще згорнути у два шари і обов'язково зробити міцні борти, щоб рідина не витекла.

У кожну миску покласти кілька кружечків лимона.

Тілапія в гірчично-медовому маринаді Тілапія Посипати кубиками помідора.

Тілапія в гірчично-медовому маринаді Лимон Покласти рибку.

Тілапія в гірчично-медовому маринаді Помідор Посипати приправою для риби, перцем, посипати сиром і дрібно порізаним кропом.

Викласти так кожен шматочок.

Тілапія в гірчично-медовому маринаді Сир твердий Маринадом, що залишився, полити зверху кожен шматочок.

Запікати 40 хвилин при температурі 200 градусів до рум'яної скоринки.

 

Рецепт вкусного салата с авокадо. Авокадо креветки салат рецепт.

Лимонник торт фотоЛимонник - посадка, уход, фотографии. Энциклопедия растений с фото

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter