Тілапія під хлібною скоринкою

ДРУГІ СТРАВИ
702 Тілапія під хлібною скоринкою
Фото - Тілапія під хлібною скоринкою
інгредієнти:
  • Тілапія (пангасіус) 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Яйце 2 шт.
  • Хліб (бородинський або житній) 100 г
  • Вершки (20%) 150 мл
  • Сир твердий (тертий) 2 ст.л.
  • Сік лимонний 1 ч.л.

Тілапія під хлібної скоринкою інгредієнти

Рибу заздалегідь розморозити. Цибулю нарізати кільцями і викласти на дно форми.

Тілапія під хлібної скоринкою Із хліба зрізати кірки і подрібнити у блендері. Перемішати крихти з тертим сиром.

фото Тілапія під хлібної скоринкою Філе тілапії вимити, обсушити і покласти зверху на цибулю. Додати сіль, перець, приправи. Залити рибу вершками.

Тілапія під хлібної скоринкою Тілапія Яйця збити із сіллю.

Тілапія під хлібної скоринкою Цибуля ріпчаста Змішати хлібні крихти з яйцями, розподілити суміш поверх риби. Зверху полити олією і скропити лимонним соком.

Запікати при 180-200°С до хрусткої скоринки 25-30 хвилин.


Кулинарные рецепты от Tramontina - рождественские рецепты выпечки.

Рецепты для хлебопечки, вкусно: торты без выпечки рецепты.

Праздничные новогодние блюда recepti.biz.ua

Как приготовить вкусный шашлык: рецепт бисквитного рулета с кремом. Вкусные Рецепты В Мультиварке.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter