Тілапія під хлібною скоринкою
702
інгредієнти:
- Тілапія (пангасіус) 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Яйце 2 шт.
- Хліб (бородинський або житній) 100 г
- Вершки (20%) 150 мл
- Сир твердий (тертий) 2 ст.л.
- Сік лимонний 1 ч.л.
Рибу заздалегідь розморозити. Цибулю нарізати кільцями і викласти на дно форми.
Із хліба зрізати кірки і подрібнити у блендері. Перемішати крихти з тертим сиром.
Філе тілапії вимити, обсушити і покласти зверху на цибулю. Додати сіль, перець, приправи. Залити рибу вершками.
Яйця збити із сіллю.
Змішати хлібні крихти з яйцями, розподілити суміш поверх риби. Зверху полити олією і скропити лимонним соком.
Запікати при 180-200°С до хрусткої скоринки 25-30 хвилин.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рождественские рецепты выпечки.
Рецепты для хлебопечки, вкусно: торты без выпечки рецепты.
Праздничные новогодние блюда recepti.biz.ua
Как приготовить вкусный шашлык: рецепт бисквитного рулета с кремом. Вкусные Рецепты В Мультиварке.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі