Тілапія "Найніжніша"

ДРУГІ СТРАВИ
880 Тілапія "Найніжніша"
Фото - Тілапія
інгредієнти:
  • Філе тілапії 4 шт.
  • Соєвий соус 3 ст.л.
  • Спеції (сіль, перець)
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Кукурудза (консервована) 0.5 бан.
  • Вершки 100 мл
  • Перець бoлгарський (червоний, помаранчевий) 2 шт.
  • Рис 200 г
  • Бульйон (вода) 1 скл.
  • Гриби (печериці консервовані) 1 бан.
  • Зелень
  • Олія рослинна
  • Сік лимона

Тілапія Філе тілапії замаринувати у соєвому соусі і лимонному соці, посолити і поперчити.

Тілапія Одну цибулину нарізати дрібними кубиками і обсмажити на олії.

фото Тілапія Кукурудзу, вершки і смажену цибулю подрібнити у блендері.

Тілапія Викласти філе на змащене олією деко боками донизу.

Можна ще трохи посолити.

Тілапія Зверху змастити соусом.

Тілапія Нарізати смужками болгарський перець і викласти на рибку.

Тілапія Запікати у духовці 25-30 хв.

Тілапія Гарнір. Залишений перець і одну цибулину дрібно нарізати. Обсмажити на олії.

Тілапія Додати рис і бульйон (можна воду), накрити кришкою і тушкувати до готовності.

Тілапія На олії обсмажити гриби.

Тілапія Рис щільно укласти у форму і перевернути на тарілку. Прикрасити половинками грибів і зеленню. Поруч викласти рибку.

 

 

 

 

 

 

 

 

Салат с Курицей и грибами в тарталеткахИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Купить кульки оптом от производителякульки

Домашняя кулинария - рецепты салатов, супов и др тут

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter