Тілапія "Найніжніша"
- Філе тілапії 4 шт.
- Соєвий соус 3 ст.л.
- Спеції (сіль, перець)
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Кукурудза (консервована) 0.5 бан.
- Вершки 100 мл
- Перець бoлгарський (червоний, помаранчевий) 2 шт.
- Рис 200 г
- Бульйон (вода) 1 скл.
- Гриби (печериці консервовані) 1 бан.
- Зелень
- Олія рослинна
- Сік лимона
Філе тілапії замаринувати у соєвому соусі і лимонному соці, посолити і поперчити.
Одну цибулину нарізати дрібними кубиками і обсмажити на олії.
Кукурудзу, вершки і смажену цибулю подрібнити у блендері.
Викласти філе на змащене олією деко боками донизу.
Можна ще трохи посолити.
Зверху змастити соусом.
Нарізати смужками болгарський перець і викласти на рибку.
Запікати у духовці 25-30 хв.
Гарнір. Залишений перець і одну цибулину дрібно нарізати. Обсмажити на олії.
Додати рис і бульйон (можна воду), накрити кришкою і тушкувати до готовності.
На олії обсмажити гриби.
Рис щільно укласти у форму і перевернути на тарілку. Прикрасити половинками грибів і зеленню. Поруч викласти рибку.
Салат с Курицей и грибами в тарталеткахИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Купить кульки оптом от производителякульки
Домашняя кулинария - рецепты салатов, супов и др тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter