Тілапія на смаженій картопляній подушці
- Риба (тілапія) 1 кг
- Приправа (хмелі-сунелі)
- Сіль
- Сік лимона 0.5 шт.
- Картопля 6 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Помідор 1 шт.
- Сир м´який
- Йогурт (молочний без добавок) 1 скл.
- Сметана 2 ст.л.
- Гірчиця 1 ст.л.
Тілапію розморозити, але не до кінця. Порізати на шматки, посипати сіллю, хмелі-сунелі, полити соком лимона.
Залишити маринуватися.
Картоплю очистити і порізати кружечками.
Посолити і посмажити на олії з двох сторін кожен шматочок до м'якості й золотавого кольору.
У форму скласти смажені кружечки картоплі.
Далі шматочки рибки.
Порізану півкільцями цибулю, помідор кружечками.
Зробити соус: змішати йогурт зі сметаною та гірчицею.
Залити цим соусом вміст форми.
Зверху засипати тертим сиром.
Поставити в розігріту на 180-200 градусів духовку на 30 хвилин.
Капуста выращивание: кулинария капуста брокколи. Зачем Вам есть одну капусту.
Рыбные салаты на день рожденияКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Бисквит В Мультиварке Рецепты: рецепты праздничных закусок с фото.
Рецепты для мультиварки, вкусно: рецепты пошаговые с фото.
Рецепт рыба на паруИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
www.recepti.biz.uaТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Коллекция кулинарно-домашних сайтов. Кулинарный сайт. горячие блюда.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter