Тигрові креветки з броколі у вершковому соусі з карі
- Картопля 4 шт.
- Броколі 200 г
- Вершки (20%) 0.5 скл.
- Карі 2 ст.л.
- Масло вершкове 50 г
- Сіль
- Перець
- Креветки 200 г
Картоплю нарізати кубиками.
Обсмажити на вершковому маслі приблизно хвилин 5 до золотистої скоринки.
Броколі залити гарячою водою хвилини на 3-4.
Після чого броколі перекласти на сковорідку до картоплі.
Посипати карі.
Залити вершками.
На окремій сковорідці обсмажити креветки на вершковому маслі.
Потім креветки викласти у сковорідку з овочами.
Приправити сіллю і перцем, перемішати і тушкувати хвилини 2.
Бизнес с Avon, узнай секрет - как дома сделать йогурт без йогуртницы. Домашний Йогурт VIVO.
Рецепт приготовления Украинского борща recepti.biz.ua
Официальный сайт Tramontina - кухня с юлией высоцкой. Студия дизайна интерьеров.
Салаты и закуски - салаты с фото. Готовим рыбу.
Индийская кухня чатни рецепты. Рецепт индийской кухни.
Украинская кухня Киев кафеИсключительные и блистательные кухни в американском стиле -дерево на заказ
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter