Тигрові креветки в гірчично-медовому соусі
1187
інгредієнти:
- Креветки (тигрові) 10 шт.
- Мед 1 ч.л.
- Гірчиця 2 ч.л.
- Оцет (бальзамічний) 20 мл
- Кунжут 100 г
- Олія оливкова
- Часник
Очистити тигрові креветки, залишивши лише голову і хвостик, запанірувати їх в кунжуті і викласти на заздалегідь розігріту сковороду з часниковою олією, додати мeд і зернисту гірчицю, перемішати. Часникова олія: оливкова олія, дрібно нарізаний часник. Викласти креветки у власному соку і в кунжуті у тарілку прикрашену листям салату.
Рецепты салатов - салаты из жареных грибов. Семена грибов вешенки купить.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі