Тещин язик

ДРУГІ СТРАВИ
646 Тещин язик
Фото - Тещин язик
інгредієнти:
  • Олія рослинна
  • Томатна паста
  • Цукор
  • Сіль
  • Оцет (столовий)
  • Приправа
  • Часник
  • Кабачoк (баклажан)

Молоденькі кабачки помити і нарізати на пластини. Обсмажити їх на розігрітій сковороді з двох сторін - трохи, до рум'яності.

 

 

Підлива. Налити у каструлю трохи води (з розрахунку, що всі кабачки будуть рівненько в підливі, не більше), розчинити 1 банку томатної пасти, довести до кипіння. Додати сіль, цукор, приправи, оцет. Закип'ятити.

За бажанням - додати кілька видавлених зубчиків часнику.

У міру обсмажування скласти кабачки в підливу. Коли всі кабачки будуть у каструлі, поставити її на вогонь і тушкувати все приблизно 20 хв.

Готувати можна як з кабачків, так і з баклажанів. Можна змішати у співвідношенні 50/50. 

 

 

recepti.biz.uaЭфирные масла, кремы

Соус из ананасов с хреном. Соус из помидоров и хрена.

новогодние рецепты праздничных блюд

Салаты с копченостямиПопробуй приготовить куриный салат с капустой и изюмом! Просто и вкусно

Салат морепродуктов рецепт recepti.biz.ua

Рецепты С Фото на любой вкус: рецепты пошаговые с фото.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter