Тещин язик
- Олія рослинна
- Томатна паста
- Цукор
- Сіль
- Оцет (столовий)
- Приправа
- Часник
- Кабачoк (баклажан)
Молоденькі кабачки помити і нарізати на пластини. Обсмажити їх на розігрітій сковороді з двох сторін - трохи, до рум'яності.
Підлива. Налити у каструлю трохи води (з розрахунку, що всі кабачки будуть рівненько в підливі, не більше), розчинити 1 банку томатної пасти, довести до кипіння. Додати сіль, цукор, приправи, оцет. Закип'ятити.
За бажанням - додати кілька видавлених зубчиків часнику.
У міру обсмажування скласти кабачки в підливу. Коли всі кабачки будуть у каструлі, поставити її на вогонь і тушкувати все приблизно 20 хв.
Готувати можна як з кабачків, так і з баклажанів. Можна змішати у співвідношенні 50/50.
recepti.biz.uaЭфирные масла, кремы
Соус из ананасов с хреном. Соус из помидоров и хрена.
новогодние рецепты праздничных блюд
Салаты с копченостямиПопробуй приготовить куриный салат с капустой и изюмом! Просто и вкусно
Салат морепродуктов рецепт recepti.biz.ua
Рецепты С Фото на любой вкус: рецепты пошаговые с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter