Террін з індички з печерицями та фісташками
- Філе індички (курячі грудки) 800 г
- Печериці (великі) 200 г
- Сік лимона 0.35 шт.
- Морква (відварена) 2 шт.
- Грудка копчена 250 г
- Вершки (25%) 300 мл
- Горіх мускатний (мелений)
- Перець білий (мелений)
- Перець чорний (мелений)
- Яйце куряче 2 шт.
- Фісташки 30 г
- Сіль
- Масло вершкове 20 г
- Зелень (свіжа)
- Лавровий лист 2 шт.
Філе індички нарізати середніми кубиками і розділити на 2 частини.
Першу частину обсмажити з печерицями (розрізаними на 2-3 частини) на вершковому маслі.
Другу частину філе подрібнити у блендері або м'ясорубці з додаванням прянощів і зелені.
Обсмажені печериці з філе відкласти остудити і збризнути лимонним соком.
До подрібненого філе додати збиті яйця і збиті вершки.
Добре перемішати.
Додати нарізану шматочками моркву і фісташки і знову перемішати.
На вогнетривку посудину викласти смужки грудки.
Обидві частини філе перемішати і викласти на грудку.
Полосочки грудки загорнути, зверху лавровий лист і випікати на паровій бані в духовці 1 годину при 160-180°C.
ЗдесьВкусные Рецепты В Мультиварке. Авторские рецепты
Салати з чорносливом рецептисалати з чорносливом
Потрясающе вкусный салат: салат белочка рецепт. Рецепты Приготовления.
Простые рецепты вкусных салатов: салаты праздничные рецепты с фото.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты выпечка в микроволновой печи.
Вкусные салаты и очень нежные: сайт кулинарный. Кулинарные рецепты на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter