Террін із курки
- Грудка (бекон) 300 г
- Філе куряче 200 г
- Сир 80 г
- Кукурудза (консервована) 5 ст.л.
- Морква (по-корейськи) 100 г
- Масло вершкове 50 г
- Сіль
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
Пропустити куряче філе через м'ясорубку з очищеною цибулиною і сиром.
Фарш посолити, добре перемішати.
Грудку нарізати смужками, викласти дно і стінки форми.
Викласти першим шаром курячий фарш.
Потім шар моркви.
Знову фарш.
Кукурудза.
Знову фарш. Закрити зверху смужками грудки, покласти по всій поверхні масло.
Закрити форму фольгою.
Поставити в духовку на 50-60 хвилин.
Під час приготування виділений сік злити. Готовий террін перевернути на тарілку.
Мультиварка Philips - рецепт пончиков творожных. Диета: рецепты для похудения.
Куриный рулет домашнего копчения. Куриный рулет с омлетом и зеленью.
Доставка Имперских Блюд: пицца картинки.
Черничное варенье рецепт. Красим айца черничным вареньем.
Салат с креветками - рецепты салатов с креветками с фотографиями. Готовим со вкусом.
Яблокочистка Apple peeler - блюда из картофельного пюре в духовке. Торт В Мультиварке Рецепты.
ЗдесьБлюда В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
ЗдесьРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter