Террін із курки
- Філе куряче 1.5 кг
- Яйце 2 шт.
- Сметана 3 ст.л.
- Гірчиця 1.5 ч.л.
- Помідор 4 шт.
- Зелень (кінза, базилік, кріп)
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Сир Російський 200 г
- Бекон 200 г
- Часник 5 зуб.
Сир натерти на крупній тертці, часник і зелень подрібнити, додати яйця, сіль, перець, сметану і гірчицю, все добре розмішати.
4 шматочки філе добре відбити у тонкі пластинки і посолити. Останнє філе нарізати великими шматочками.
Форму довгу (об'єм 1,5 літра) застелити пергаментом.
Бекон порізати тонкими смужками і викласти у форму, закриваючи боки і дно (трохи внахлест).
Покласти 1/2 рідкої начинки.
Закрити дно і стінки пластинками із 3 відбитих шматочків філе.
Томати обдати окропом і перетворити на томатне пюре (блендером або натерти на крупній тертці), добре поперчити.
Вилити томат на курку.
Покласти порізані шматочки філе.
Частину залишеної відбитої пластинки розрізати навпіл і покласти у форму шаром.
Вилити залишену сметанно-сирну масу, розрівняти.
Випікати у розігрітій до 180°С духовці 1,5 години (якщо верх починає сильно зарум’янюватися, то можна накрити форму фольгою), на нижній рівень духовки поставити деко, щоб туди могла крапати зайва рідина, відповідно террін випікати на другому рівні духовки.
Коли террін буде готовий, потрібно злити утворену зайву рідину (її можна використовувати для приготування рису - на гарнір).
Дати терріну охолонути, перевернути на тарілку.
Нарізати невеликими шматочками.
Якщо терріну дати постояти у холодильнику ніч, то він буде ще смачніше.
http://recepti.biz.uaСоусы и приправы на основе сои, информация о составе. Производство соусов
Купить Печенье: печенье из творога розочки.
Рецепт маргариты пиццыРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
recepti.biz Учимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Порадуй своих любимых
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter