Террін із білої риби

ДРУГІ СТРАВИ
906 Террін із білої риби
Фото - Террін із білої риби
інгредієнти:
  • Філе рибне 1000 г
  • Лосось 100 г
  • Базилік
  • Яйце куряче 4 шт.
  • Сир ковбасний 200 г
  • Борошно 1.5 ст.л.
  • Сіль (морська)
  • Перець (мелений)
  • Сметана 0.7 скл.
  • Маслини 0.5 бан.
  • Морква 3 шт.
  • Перець болгарський 4 шт.

Террін з білої риби інгредієнти Форму (об'ємом 1,5 літра) змастити олією, застелити папером.

Сир натерти на крупній тертці, змішати з двома яйцями і борошном. Викласти рівномірним шаром дно і борти форми, гарно поперчити.

Террін з білої риби Моркву натерти на крупній тертці і покласти шаром поверх сиру.

фото Террін з білої риби Відрізати три невеликі брусочки від філе білої риби і обгорнути з листочками базиліку.

Террін з білої риби Філе рибне Укласти у форму діагонально.

Террін з білої риби Лосось Нарізати скибочками лосось і покласти між рулетиків із рибного філе і листя базиліка.

Террін з білої риби Базилік Нарізати решту філе великими шматочками, змішати з двома яйцями, сметаною, маслинами. Посолити і поперчити. Додати листочки тархуну і невеликі листочки базиліка. Все добре перемішати.

Террін з білої риби Яйце куряче Викласти половину суміші, зверху покласти порізаний півкільцями перець.

Террін з білої риби Сир ковбасний Залити залишеною сумішшю.

Террін з білої риби Борошно Щільно закрити верх фольгою. Помістити форму з терріном в іншу форму більшого розміру. Налити в неї киплячу воду так, щоб вона доходила до середини бортика форми з терріном.

Террін з білої риби Сіль Готувати в розігрітій до 200 градусів духовці 1 годину. Остудити при кімнатній температурі. Зверху на фольгу покласти вантаж і відправити в холодильник на 24 години.

Террін з білої риби Перець Через 24 години зняти фольгу і перевернути террін. Нарізати шматочками.

Террін з білої риби Сметана

Мультиварка Philips - рецепты без выпечки. Рецепты для хлебопечки, вкусно.

Майонез калорийностьПроизводство майонеза

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter