Террін із білої риби
- Філе рибне 1000 г
- Лосось 100 г
- Базилік
- Яйце куряче 4 шт.
- Сир ковбасний 200 г
- Борошно 1.5 ст.л.
- Сіль (морська)
- Перець (мелений)
- Сметана 0.7 скл.
- Маслини 0.5 бан.
- Морква 3 шт.
- Перець болгарський 4 шт.
Форму (об'ємом 1,5 літра) змастити олією, застелити папером.
Сир натерти на крупній тертці, змішати з двома яйцями і борошном. Викласти рівномірним шаром дно і борти форми, гарно поперчити.
Моркву натерти на крупній тертці і покласти шаром поверх сиру.
Відрізати три невеликі брусочки від філе білої риби і обгорнути з листочками базиліку.
Укласти у форму діагонально.
Нарізати скибочками лосось і покласти між рулетиків із рибного філе і листя базиліка.
Нарізати решту філе великими шматочками, змішати з двома яйцями, сметаною, маслинами. Посолити і поперчити. Додати листочки тархуну і невеликі листочки базиліка. Все добре перемішати.
Викласти половину суміші, зверху покласти порізаний півкільцями перець.
Залити залишеною сумішшю.
Щільно закрити верх фольгою. Помістити форму з терріном в іншу форму більшого розміру. Налити в неї киплячу воду так, щоб вона доходила до середини бортика форми з терріном.
Готувати в розігрітій до 200 градусів духовці 1 годину. Остудити при кімнатній температурі. Зверху на фольгу покласти вантаж і відправити в холодильник на 24 години.
Через 24 години зняти фольгу і перевернути террін. Нарізати шматочками.
Мультиварка Philips - рецепты без выпечки. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
Майонез калорийностьПроизводство майонеза
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter