Террін
- Гарбуз - 500 г
- Броколі - 500 г
- Філе білої риби (у мене масляна) - 500 г
- Яйце - 1 шт
- Вершки - 200 мл
- Перець (щіпка)
Розрізати філе риби на шматочки і подрібнити в кухонному комбайні.
Додати в рибний фарш яйце, вершки, сіль і перець, все перемішати.
Гарбуз нарізати тонкими скибочками, укласти у форму з фольгою.
На шар гарбуза викласти рибний фарш.
нарізати брокколі на суцвіття, викласти на рибний фарш.
Візьміть форму для випічки розміром побільше, наповніть її водою на 2 / 3 і поставте в неї форму з рибним фаршем і овочами. Готуйте терин на водяній бані на середній полиці духовки при t 175 градусів протягом 40-45 хвилин.
Перед подачею викласти терін з форми на блюдо й нарізати на квадрати, прикрасити. Террін можна подавати як закуску в холодному вигляді або як основну гарячу страву. Смачного!.
Настоящий суп харчо с фото: салати рецепти з фото.
ТутМясных, фруктовых и экзотических салатов
Мебель от производителя недорого - страви для святкового столу.
Пирог В Мультиварке Рецепты: как испечь пирог с тыквой. Мультиварка Philips.
Картошка В Мультиварке Рецепты - рецепты с мидиями с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter