Террін

ДРУГІ СТРАВИ
1208 Террін
Террін
інгредієнти:
  • Гарбуз - 500 г
  • Броколі - 500 г
  • Філе білої риби (у мене масляна) - 500 г
  • Яйце - 1 шт
  • Вершки - 200 мл
  • Перець (щіпка)

Террін інгредієнти Розрізати філе риби на шматочки і подрібнити в кухонному комбайні.

Террін Додати в рибний фарш яйце, вершки, сіль і перець, все перемішати.

фото Террін Гарбуз нарізати тонкими скибочками, укласти у форму з фольгою.

Террін Гарбуз На шар гарбуза викласти рибний фарш.

Террін Брокколі нарізати брокколі на суцвіття, викласти на рибний фарш.

Террін Філе білої риби Візьміть форму для випічки розміром побільше, наповніть її водою на 2 / 3 і поставте в неї форму з рибним фаршем і овочами. Готуйте терин на водяній бані на середній полиці духовки при t 175 градусів протягом 40-45 хвилин.

Перед подачею викласти терін з форми на блюдо й нарізати на квадрати, прикрасити. Террін можна подавати як закуску в холодному вигляді або як основну гарячу страву. Смачного!.

Настоящий суп харчо с фото: салати рецепти з фото.

ТутМясных, фруктовых и экзотических салатов

Мебель от производителя недорого - страви для святкового столу.

Пирог В Мультиварке Рецепты: как испечь пирог с тыквой. Мультиварка Philips.

Картошка В Мультиварке Рецепты - рецепты с мидиями с фото.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter