Темпура з гарбуза
- Гарбуз 400 г
- Перець солодкий червоний 1 шт.
- Яйце куряче 1 шт.
- Борошно 160 г
- Крохмаль 40 г
- Горілка 1 ст.л.
- Вода (крижана) 200 мл
- Олія рослинна
- Сіль 0.5 ч.л.
Гарбуз нарізати брусками, болгарський перець - кільцями. Яйце збити з сіллю в міцну піну.
Борошно змішати з крохмалем і ввести поступово до збитого яйця.
Поступово влити в тісто крижану воду і ложку горілки. Розмішати. Шматочки гарбуза вмочати в кляр.
Швидко (20-30 секунд) обсмажувати в добре розігрітій олії. Так само поступити і з кільцями перцю.
Готові овочі викласти на паперову серветку на 1-2 хвилини (щоб увібралася зайва олія) і відразу подавати.
В якості соусу до темпурі підійде як класичний соєвий соус з крапелькою гострого васабі, так і будь-який інший соус.
Рецепты для хлебопечки, вкусно - бите скло десерт рецепт. Как приготовить вкусный шашлык.
Выпечка из творога рецепты. Выпечка рецепты с фото.
Салат из минтая с брокколи и тофуМясных, фруктовых и экзотических салатов
recepti.biz.ua рецепт вкусных салатов
Рецепты тортов: торт воздушный сникерс рецепт с фото.
Рецепты соусов на каждый день - как правильно приготовить соус бешамель.
Майонез на молоке с маслом без яицКак приготовить домашний майонез. Смотрите мастер-класс на
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter