Темпура
- Креветки
- Гриби (печериці)
- Перець солодкий
- Баклажан
- Борошно
- Олія рослинна
- Вода
- Сода
- Яйце
- Сіль
Креветки розморозити, вийняти м'ясо із панцира і розрізати уздовж навпіл. Дуже товсті шматки можна розрізати на три частини.
Перець солодкий розрізати на шматочки. Баклажан розрізати на дуже тонкі пластинки.
У фритюрниці або глибокій сковороді розігріти рафіновану рослинну олію. М'ясо креветок, гриби, перець, баклажани обваляти в борошні, вмочити в рідке тісто і обсмажити у гарячій олії.
Тісто для фритюру: розбити яйце в чашку з крижаною водою і збити до піни. Додати харчову соду, борошно і збити доки борошно не змішається. Тісто має бути тонким.
При подачі смажені креветки й овочі красиво укласти на тарілку. Окремо на тарілці, накритою паперовою серветкою, подати у трьох мисочках готовий соус "темпура", натерту редиску, тонко натертий корінь імбиру і лимон.
Печенье конвертики с повидлом на кефиреПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов
Рецепт медовик. Рецепты крема для торта медовик.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter