Темпура

ДРУГІ СТРАВИ
657 Темпура
Фото - Темпура
інгредієнти:
  • Креветки
  • Гриби (печериці)
  • Перець солодкий
  • Баклажан
  • Борошно
  • Олія рослинна
  • Вода
  • Сода
  • Яйце
  • Сіль

Креветки розморозити, вийняти м'ясо із панцира і розрізати уздовж навпіл. Дуже товсті шматки можна розрізати на три частини. 

Перець солодкий розрізати на шматочки. Баклажан розрізати на дуже тонкі пластинки.

 

 

У фритюрниці або глибокій сковороді розігріти рафіновану рослинну олію. М'ясо креветок, гриби, перець, баклажани обваляти в борошні, вмочити в рідке тісто і обсмажити у гарячій олії.

Тісто для фритюру: розбити яйце в чашку з крижаною водою і збити до піни. Додати харчову соду, борошно і збити доки борошно не змішається. Тісто має бути тонким.

При подачі смажені креветки й овочі красиво укласти на тарілку. Окремо на тарілці, накритою паперовою серветкою, подати у трьох мисочках готовий соус "темпура", натерту редиску, тонко натертий корінь імбиру і лимон.

Печенье конвертики с повидлом на кефиреПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов

Рецепт медовик. Рецепты крема для торта медовик.