Телятина з вишнями

ДРУГІ СТРАВИ
696 Телятина з вишнями
Фото - Телятина з вишнями
інгредієнти:
  • Телятина 700 г
  • Вишня без кісточок 0.3 скл.
  • Сік вишневий 0.3 скл.
  • Масло вершкове 2 ст.л.
  • Борошно пшеничне
  • Кориця
  • Сіль

У шматку м'яса зробити глибокі проколи ножем вздовж волокон. М'ясо нашпигувати вишнями, посолити за смаком. Покласти в каструлю, полити олією, посипати корицею і поставити в духовку на 25 хвилин. Потім дістати з духовки, полити вишневим соком, злегка посипати борошном і тушкувати ще 30 хвилин до готовності. Готове м'ясо нарізати на порції. Подавати з соусом, в якому м'ясо тушкувалось.

Рецепты выпечки на рождествоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты

Праздничные салаты: праздничные салаты на новый год. Простые рецепты вкусных салатов.

Приготовление бутербродов канапе. Рецепты приготовление канапе.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter