Телятина з вишнями
715
інгредієнти:
- Телятина 700 г
- Вишня без кісточок 0.3 скл.
- Сік вишневий 0.3 скл.
- Масло вершкове 2 ст.л.
- Борошно пшеничне
- Кориця
- Сіль
У шматку м'яса зробити глибокі проколи ножем вздовж волокон. М'ясо нашпигувати вишнями, посолити за смаком. Покласти в каструлю, полити олією, посипати корицею і поставити в духовку на 25 хвилин. Потім дістати з духовки, полити вишневим соком, злегка посипати борошном і тушкувати ще 30 хвилин до готовності. Готове м'ясо нарізати на порції. Подавати з соусом, в якому м'ясо тушкувалось.
Рецепты выпечки на рождествоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Праздничные салаты: праздничные салаты на новый год. Простые рецепты вкусных салатов.
Приготовление бутербродов канапе. Рецепты приготовление канапе.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі