Телятина у вині із карамелізованими овочами

ДРУГІ СТРАВИ
1605 Телятина у вині із карамелізованими овочами
Фото - Телятина у вині із карамелізованими овочами
інгредієнти:
  • Телятина (край із ребром) 5 шт.
  • Борошно 5 ст.л.
  • Олія оливкова
  • Перець чорний (мелений)
  • Паприка солодка (мелена)
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Масло вершкове 20 г
  • Цукор коричневий 1.5 ч.л.
  • Оцет (винний, червоний) 100 мл
  • Вино червоне напівсолодке 0.5 л
  • Бульйон (яловичий) 500 мл
  • Розмарин (гілочка) 1 шт.
  • Кмин (гілочка) 1 шт.
  • Сіль

Телятина у вині з карамелізований овочами інгредієнтиМ'ясо обмити і обсушити рушником.

Телятина у вині з карамелізований овочами Відбити м'ясо вістрям ножа.

фото Телятина у вині з карамелізований овочами М'ясо посипати борошном і вбити його (борошно) у відбивну. Можна обваляти у борошні.

Телятина у вині з карамелізований овочами Телятина Розігріти сковороду, влити оливкову олію. Олію нагріти так, щоб відбивна у ній смажилася, а не парилася.

Телятина у вині з карамелізований овочами Борошно Обсмажити м'ясо по 3-5 хвилин із кожного боку так, щоб отрималася хрустка скоринка. Як тільки одна сторона присмажиться, посолити, поперчити (червоним і чорним перцями) і перевернути на інший бік. У кінці смаження посолити і поперчити іншу сторону. Так м'ясо буде ніжніше.

Телятина у вині з карамелізований овочами Олія оливкова Якщо смажити по два шматка, важливо, щоб м'ясо не стикалося одне з одним, інакше не буде скоринки.

Телятина у вині з карамелізований овочами Перець чорний В іншій сковороді розігріти трохи оливкової олії, розрізати невелику цибулину на чверть, а моркву на смужки завтовшки 0,5 см. Обсмажити овочі з кожного боку, щоб трохи підзолотити.

Телятина у вині з карамелізований овочами Паприка солодка Потім додати у сковороду 20 г вершкового масла і всипати 1,5 ч. л. цукру. Цукор розтопиться, трохи покрутити сковороду, щоб розподілити цукор і олію по всій площі. Карамелізувати овочі.

Телятина у вині з карамелізований овочами Цибуля ріпчаста Обсмажене м'ясо викласти у форму для запікання, трохи додавши олії від смаження. Туди ж відправити карамелізовані овочі. 

Телятина у вині з карамелізований овочами Морква У сковороду влити приблизно 100 мл червоного винного оцту, випарити його майже до кінця і влити пляшку червоного напівсолодкого вина, випарити до половини.

Телятина у вині з карамелізований овочами Масло вершкове Влити у м'ясо випарене вино, додати 500 мл бульйону, 1-2 ст. л. борошна (трохи розподілити у рідині), покласти гілочку розмарину і кмину, посолити рідину і поставити у попередньо розігріту духовку на 2 години.

Телятина у вині з карамелізований овочами Цукор коричневийМ'ясо при подачі можна полити утвореним винним соусом.

Салат из брокколи с жаренным арахисом. Салат из брокколи с соусом.

Как приготовить летний салат: салати з фото рецепти. Настоящий суп харчо с фото.

Рецепты новогодних блюдРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

салаты из Рыбных консерв в томате со стручковой фасолью

Готовим со вкусом - рецепт салата с языка.

Мясные салаты с грибамиКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте

Рецепт салата из лапши и морепродуктов. Рецепты морепродукты салаты.

сайт кулинарный поединок нтв

Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепты салатов из креветок с фото. Как приготовить летний салат.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter