Телятина у вині
1037
інгредієнти:
- Телятина (яловичина) 1.5 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Вино червоне напівсолодке
- Маргарин (олія)
- Сіль, перець чорний
Телятину нарізати великими шматками і обсмажити в сковороді до рум'яної скоринки.
Туди ж додати цибулю (кубиками або півкільцями). Посолити, поперчити.
Коли цибуля стане золотистою, залити все вином, щоб повністю покрило м'ясо. Залишити тушкуватися на маленькому вогні до готовності м'яса.
Як варити уху з рибияк варити уху
http://recepti.biz.uaКулинарные рецепты
Холодные закуски: холодные закуски из лаваша.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі