Телятина у вині

ДРУГІ СТРАВИ
1037 Телятина у вині
Фото - Телятина у вині
інгредієнти:
  • Телятина (яловичина) 1.5 кг
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Вино червоне напівсолодке
  • Маргарин (олія)
  • Сіль, перець чорний

Телятину нарізати великими шматками і обсмажити в сковороді до рум'яної скоринки.

Туди ж додати цибулю (кубиками або півкільцями). Посолити, поперчити.

Коли цибуля стане золотистою, залити все вином, щоб повністю покрило м'ясо. Залишити тушкуватися на маленькому вогні до готовності м'яса. 

 

 

Як варити уху з рибияк варити уху

http://recepti.biz.uaКулинарные рецепты

Холодные закуски: холодные закуски из лаваша.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter