Телятина у вершковому соусі з брюссельською капустою

ДРУГІ СТРАВИ
1471 Телятина у вершковому соусі з брюссельською капустою
Фото - Телятина у вершковому соусі з брюссельською капустою
інгредієнти:
  • Телятина 0.5 кг
  • Капуста брюссельська 0.4 кг
  • Масло вершкове 100 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Перець солодкий червоний 1 шт.
  • Перець солодкий жовтий 1 шт.
  • Томатна паста 2 ст.л.
  • Вершки 200 мл
  • Борошно 1 ст.л.
  • Жовток яєчний 1 шт.
  • Бульйон (вода) 2 скл.
  • Сіль (перець)

Телятина у вершковому соусі з брюссельської капустою інгредієнти Горщик перший. Телятину відварити у підсоленій воді.

Порізати шматочками.

Телятина у вершковому соусі з брюссельської капустою Покласти в горщик.

фото Телятина в вершковому соусі з брюссельської капустою У сковороду покласти масло (50 г) і порізану цибулю.

Телятина у вершковому соусі з брюссельської капустою Телятина Коли цибуля трохи підсмажиться, покласти борошно і гарно перемішати.

Телятина у вершковому соусі з брюссельської капустою Капуста брюссельська У вершки додати жовток, сіль, перець. Перемішати і вилити у цибулю. Додати одну склянку бульйону.

Довести соус до кипіння.

Телятина у вершковому соусі з брюссельської капустою Масло вершкове Залити отриманим соусом горщик з телятиною. І відставити в сторону.

Телятина у вершковому соусі з брюссельської капустою Цибуля ріпчаста Горщик другий.

Заправка: у сковороду покласти масло (50 г) та цибулю.

Телятина у вершковому соусі з брюссельської капустою Морква Цибулю обсмажити, додати моркву і порізаний перець.

Телятина у вершковому соусі з брюссельської капустою Перець солодкий червоний

Телятина у вершковому соусі з брюссельської капустою Перець солодкий жовтий Трохи обсмажити, додати бульйон (1 склянку) і томатну пасту. Посолити, поперчити. Нехай закипить.

Телятина у вершковому соусі з брюссельської капустою Томатнаяпаста Капусту відварити у підсоленій воді 10 хвилин і злити на дуршлак.

Телятина у вершковому соусі з брюссельської капустою Сливки Покласти капусту в горщик і полити заправкою. Залити добре, щоб заправка повністю покрила капусту.

Телятина у вершковому соусі з брюссельської капустою Борошно

Телятина у вершковому соусі з брюссельської капустою Жовток яєчний Увімкнути духовку і поставити горщики. 180 градусів на 40 хвилин.

 

 

Рецепты украшения для тортовКулинарные рецепты

Песня со словами карамель конфеты шоколад. Карамель конфеты шоколад песня.

Рецепты для хлебопечки, вкусно - польская выпечка рецепты.

кекс без масла и маргарина

ТутБлюда В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт салата с морепродуктов. Рецепты Приготовления.

http://recepti.biz.uaКонсервы из рыбы и моллюсков, салаты, ассорти и др

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter