Телятина у вершковому соусі з брюссельською капустою
- Телятина 0.5 кг
- Капуста брюссельська 0.4 кг
- Масло вершкове 100 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Перець солодкий червоний 1 шт.
- Перець солодкий жовтий 1 шт.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Вершки 200 мл
- Борошно 1 ст.л.
- Жовток яєчний 1 шт.
- Бульйон (вода) 2 скл.
- Сіль (перець)
Горщик перший. Телятину відварити у підсоленій воді.
Порізати шматочками.
Покласти в горщик.
У сковороду покласти масло (50 г) і порізану цибулю.
Коли цибуля трохи підсмажиться, покласти борошно і гарно перемішати.
У вершки додати жовток, сіль, перець. Перемішати і вилити у цибулю. Додати одну склянку бульйону.
Довести соус до кипіння.
Залити отриманим соусом горщик з телятиною. І відставити в сторону.
Горщик другий.
Заправка: у сковороду покласти масло (50 г) та цибулю.
Цибулю обсмажити, додати моркву і порізаний перець.
Трохи обсмажити, додати бульйон (1 склянку) і томатну пасту. Посолити, поперчити. Нехай закипить.
Капусту відварити у підсоленій воді 10 хвилин і злити на дуршлак.
Покласти капусту в горщик і полити заправкою. Залити добре, щоб заправка повністю покрила капусту.
Увімкнути духовку і поставити горщики. 180 градусів на 40 хвилин.
Рецепты украшения для тортовКулинарные рецепты
Песня со словами карамель конфеты шоколад. Карамель конфеты шоколад песня.
Рецепты для хлебопечки, вкусно - польская выпечка рецепты.
ТутБлюда В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт салата с морепродуктов. Рецепты Приготовления.
http://recepti.biz.uaКонсервы из рыбы и моллюсков, салаты, ассорти и др
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter