Телятина у сливовому соусі "Ніжність"

ДРУГІ СТРАВИ
812 Телятина у сливовому соусі "Ніжність"
Фото - Телятина у сливовому соусі
інгредієнти:
  • Телятина 1 кг
  • Вода мінеральна (з газом)
  • Соус соєвий 3 ст.л.
  • Приправи (чорний, білий, запашний перець, ялівцеві ягоди, лавровий лист, кориця, зерна гірчиці)
  • Слива (синя) 20 шт.
  • Часник 3 зуб.

Телятина в сливовому соусі Звечора телятину помити, обсушити, зрізати плівку і жир. Нарізати на шматочки 3х3 см. М'ясо залити мінеральною водою з газом і поставити на ніч у холодильник.

Зранку м'ясо обсушити паперовими рушниками, присипати злегка борошном і обсмажити з усіх боків у малій кількості олії на великому вогні до рум'яної скоринки. Краще робити це порційно, щоб м'ясо не пускало сік.

Телятина в сливовому соусі

 

Замочити заздалегідь глиняну форму холодною водою. 

Сливи помити і вийняти кісточки. 

Часник очистити і злегка придавити, щоб пустив сік.

фото Телятина в сливовому соусі Телятина в сливовому соусі

Обсмажене м'ясо перекласти у посудину (попередньо вилити воду).

У сковорідку, де смажилося м'ясо, покласти всі приправи і злегка обсмажити на малому вогні, щоб пішов запах, потім влити соєвий соус, дати йому закипіти.

Зверху покласти сливи і часник разом з тим соком, який вони пустили.

Телятина в сливовому соусі Поставити в холодну духовку, включити на 180°С і залишити на 1,5 години.

Телятина в сливовому соусі

http://recepti.biz.ua рецепт салата перепелиные яйца

Рецепты блюд из рыбы с фото пошаговоСтатьи о рыбах. Рецепты блюд

Рецепт салата с бурякомРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Легкие блюда из картошкиНовости легкой атлетики. Международная ассоциация легкой атлетики

Как приготовить вкусный шашлык: новогодние рецепты закусок. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Рецепт торты медовик. Рецепт торт медовик крем.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter