Телятина у сливовому соусі "Ніжність"
- Телятина 1 кг
- Вода мінеральна (з газом)
- Соус соєвий 3 ст.л.
- Приправи (чорний, білий, запашний перець, ялівцеві ягоди, лавровий лист, кориця, зерна гірчиці)
- Слива (синя) 20 шт.
- Часник 3 зуб.
Звечора телятину помити, обсушити, зрізати плівку і жир. Нарізати на шматочки 3х3 см. М'ясо залити мінеральною водою з газом і поставити на ніч у холодильник.
Зранку м'ясо обсушити паперовими рушниками, присипати злегка борошном і обсмажити з усіх боків у малій кількості олії на великому вогні до рум'яної скоринки. Краще робити це порційно, щоб м'ясо не пускало сік.
Замочити заздалегідь глиняну форму холодною водою.
Сливи помити і вийняти кісточки.
Часник очистити і злегка придавити, щоб пустив сік.
Обсмажене м'ясо перекласти у посудину (попередньо вилити воду).
У сковорідку, де смажилося м'ясо, покласти всі приправи і злегка обсмажити на малому вогні, щоб пішов запах, потім влити соєвий соус, дати йому закипіти.
Зверху покласти сливи і часник разом з тим соком, який вони пустили.
Поставити в холодну духовку, включити на 180°С і залишити на 1,5 години.
http://recepti.biz.ua рецепт салата перепелиные яйца
Рецепты блюд из рыбы с фото пошаговоСтатьи о рыбах. Рецепты блюд
Рецепт салата с бурякомРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Легкие блюда из картошкиНовости легкой атлетики. Международная ассоциация легкой атлетики
Как приготовить вкусный шашлык: новогодние рецепты закусок. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепт торты медовик. Рецепт торт медовик крем.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter