Телятина у шубці
- Телятина (свинина) 1 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Квасоля консервована (червона) 1 бан.
- Перець болгарський 1 шт.
М'ясо добре промити, звільнити від кісток і плівок і нарізати на невеликі квадратні шматочки.
Обсмажити на сковороді з оливковою олією і, коли порожевіє, укинути дрібно нарізану цибулю.
Дрібно нарізати червоний болгарський перець і теж додати в обсмажування, гарно перемішавши.
Квасолю з банки відкинути дуршлак, дати стекти рідині, і додати, коли м'ясо уже наполовину готове. Посолити і поперчити. Тушкувати на маленькому вогні ще близько години. За п'ять хвилин до того, як виключити вогонь, додати дрібно нарізану кінзу.
На гарнір приготувати картопляне пюре. Викласти гіркою на великій тарілці і прикрасити гілочками кінзи та кропу.
Салат з омлетомКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Новогодние праздничные блюда www.recepti.biz.ua
Мультиварка Philips - как испечь пирог из тыквы. Пирог В Мультиварке Рецепты.
Фермерские продукты - крем из сгущенного молока. Рецепты тортов на любой вкус.
Салат венок новогоднийМясных, фруктовых и экзотических салатов
Крем для украшения торта. Кремы для украшения тортов.
Сайт - ведическое кулинарное искусство recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter