Телятина у пиві
- Борошно 50 г
- Телятина (вирізка) 900 г
- Сіль 1 ч.л.
- Перець чорний (мелений)
- Горіх мускатний (тертий) 0.5 ч.л.
- Олія рослинна 3 ст.л.
- Масло вершкове 25 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 2 зуб.
- Пиво темне 600 мл
- Цукор 1 ч.л.
- Апельсин 1 шт.
- Лавровий лист 3 шт.
Розігріти духовку до 180°С.
Обваляти кубики м'яса у суміші борошна, солі, перцю і мускатного горіха.
У каструлі нагріти половину олії і вершкового масла. Обсмажити м'ясо.
Окремо обсмажити цибулю, часник. Через 5 хв додати цукор, постійно помішуючи, смажити 1 хв, доки цукор не загусне.
З'єднати м'ясо і цибулю, додати апельсиновий сік і цедру, пиво і лавровий лист.
Накрити кришкою і поставити у духовку на 2 години. Необхідно періодично помішувати і додавати рідину, якщо соус буде ставати занадто густим.
Картошка В Мультиварке Рецепты: салати рецепти з фото. Настоящий суп харчо с фото.
Лазанья со шпинатом лиза http://recepti.biz.ua
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт кофе гляссе.
Готовим со вкусом - рецепты блюд из рыбы. Рецепты с малиной.
ТутМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепты мясных закусок с фотоРецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter