Телятина у лимонно-виноградному соусі

ДРУГІ СТРАВИ
587 Телятина у лимонно-виноградному соусі
Фото - Телятина у лимонно-виноградному соусі
інгредієнти:
  • Телятина 500 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Виноград
  • Сік лимона 0.33 шт.
  • Пиво 200 мл
  • Куркума
  • Базилік
  • Коріандр
  • Горіх мускатний
  • Кмин
  • Паприка солодка (мелена)
  • Перець білий
  • Сіль

Телятинку в лимонно-виноградному соусі інгредієнти Охолоджене м'ясо нарізати упоперек волокон.

Телятинку в лимонно-виноградному соусі Присипати спеціями і легенько відбити. Перевернути. Повторити операцію.

фото телятинку в лимонно-виноградному соусі Обсмажити на сковороді із двох сторін порційно. З однією із порцій обсмажити цибулю кільцями.

Телятинку в лимонно-виноградному соусі Телятина Викласти все м'ясо у сковороду. Залити пивом, щоб покрило і тушкувати на невеликому вогні.

Телятинку в лимонно-виноградному соусі Цибуля ріпчаста Якщо м'ясо було досить жорстким, то тушкувати можна і годину, підливаючи пиво. Якщо - ніжне, то досить почекати доки обсяг пива вдвічі зменшиться і додати ягоди винограду, трохи розім'явши їх у долонях.

Телятинку в лимонно-виноградному соусі Виноград Тушкувати хвилин десять. Потім додати порізану зелень петрушки, сік лимона і посолити. Перемішати. Секунд 30 - і вимкнути.

Пирог из тыквы и яблок в мультиварке рецептыРецепты пирогов на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter