Телятина у лимонно-виноградному соусі
654
інгредієнти:
- Телятина 500 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Виноград
- Сік лимона 0.33 шт.
- Пиво 200 мл
- Куркума
- Базилік
- Коріандр
- Горіх мускатний
- Кмин
- Паприка солодка (мелена)
- Перець білий
- Сіль
Охолоджене м'ясо нарізати упоперек волокон.
Присипати спеціями і легенько відбити. Перевернути. Повторити операцію.
Обсмажити на сковороді із двох сторін порційно. З однією із порцій обсмажити цибулю кільцями.
Викласти все м'ясо у сковороду. Залити пивом, щоб покрило і тушкувати на невеликому вогні.
Якщо м'ясо було досить жорстким, то тушкувати можна і годину, підливаючи пиво. Якщо - ніжне, то досить почекати доки обсяг пива вдвічі зменшиться і додати ягоди винограду, трохи розім'явши їх у долонях.
Тушкувати хвилин десять. Потім додати порізану зелень петрушки, сік лимона і посолити. Перемішати. Секунд 30 - і вимкнути.
Пирог из тыквы и яблок в мультиварке рецептыРецепты пирогов на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі