Телятина у беконі, запечена із гарніром
- Телятина 1300 г
- Печериці свіжі 500 г
- Бекон
- Горошок зелений 250 г
- Яйце 2 шт.
- Батон 300 г
- Спеції
Телячу вирізку помити, обсушити, натерти м'ясо сіллю і перцем, загорнути у скибочки бекону і залишити на 20-30 хв. Батон нарізати кубиками 1 см і підсушити на розігрітій сковороді із невеликою кількістю олії. Печериці помити, очистити і крупно нарізати. Із зеленого горошку злити рідину. У жаростійку, глибоку форму, викласти обсмажені шматочки батона, горошок і печериці, налити 5-6 ст. л. олії, посолити, додати спеції. Збити яйця і влити акуратно, ретельно перемішуючи, щоб яйця рівномірно розподілилися по хлібно-овочевій масі, розрівняти готову масу і зверху укласти м'ясо, поставити форму у розігріту до 200°С духовку приблизно на годину, м'ясо буде зі злегка рожевим соком.
Вкуснейшие рецепты тут: бите скло десерт рецепт. Как приготовить вкусный шашлык.
Простые рецепты вкусных салатов - праздничный салат на новый год.
Рецепт торта медовикКулинарные рецепты
Американская кухня салатыМы поделимся опытом и идеями в дизайне кухни, столовой и не только
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter