Телятина у беконі, запечена із гарніром

ДРУГІ СТРАВИ
659 Телятина у беконі, запечена із гарніром
Фото - Телятина у беконі, запечена із гарніром
інгредієнти:
  • Телятина 1300 г
  • Печериці свіжі 500 г
  • Бекон
  • Горошок зелений 250 г
  • Яйце 2 шт.
  • Батон 300 г
  • Спеції

Телятина в беконі, запечена з гарніром інгредієнти Телятина в беконі, запечена з гарніром

фото Телятина в беконі, запечена з гарніром Телятина в беконі, запечена з гарніром Телятина

Телячу вирізку помити, обсушити, натерти м'ясо сіллю і перцем, загорнути у скибочки бекону і залишити на 20-30 хв. Батон нарізати кубиками 1 см і підсушити на розігрітій сковороді із невеликою кількістю олії. Печериці помити, очистити і крупно нарізати. Із зеленого горошку злити рідину. У жаростійку, глибоку форму, викласти обсмажені шматочки батона, горошок і печериці, налити 5-6 ст. л. олії, посолити, додати спеції. Збити яйця і влити акуратно, ретельно перемішуючи, щоб яйця рівномірно розподілилися по хлібно-овочевій масі, розрівняти готову масу і зверху укласти м'ясо, поставити форму у розігріту до 200°С духовку приблизно на годину, м'ясо буде зі злегка рожевим соком.

Вкуснейшие рецепты тут: бите скло десерт рецепт. Как приготовить вкусный шашлык.

Простые рецепты вкусных салатов - праздничный салат на новый год.

Рецепт торта медовикКулинарные рецепты

Американская кухня салатыМы поделимся опытом и идеями в дизайне кухни, столовой и не только

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter