Телятина, тушкована з яблуками
- Телятина 800 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Яблуко 2 шт.
- Сметана 0.5 скл.
- Масло вершкове 2 ст.л.
- Борошно 1 ст.л.
- Зелень
- Цукор 0.5 ч.л.
Телятину (грудку або лопатку) вимити, помістити в каструлю, залити водою, посолити, додати моркву і цибулю, варити на слабкому вогні до напівготовності.
Потім додати нарізані шматочками яблука і кип'ятити, щоб зварилися.
М'ясо вийняти з відвару, порізати на порції.
Відвар процідити.
Борошно підрум'янити з вершковим маслом, розвести відваром від м'яса, додати сметану, трохи цукру, посолити, прокип'ятити, всипати дрібно нарізану зелень петрушки та кропу.
Готове м'ясо покласти в соус, підігріти.
Подавати з рисовою або перловою кашею і салатом зі свіжих овочів.
Рецепты приготовления блюд - салати рецепти з фото.
Кулинарные рецепты от Tramontina: салат с сердцем и горошком. Вкусные рецепты для похудения.
Простые рецепты блюд: кекс з яблуками рецепт. Поможем выйти замуж в Германию.
Отбивная куриная грудка на сковородеотбивная куриная
Кулинарные рецепты с пошаговым описаниемКулинарные рецепты. Кулинарные блоги
Мультиварки для выпечки: праздничные рецепты новогодние рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Кулинарный сайт андрея азароваКопилка кулинарных рецептов
http://recepti.biz.ua рецепт шашлык из куриного сердца
Как приготовить летний салат - салат французский рецепт с фото.
Рецепт Яблочный штрудель с миндалем http://recepti.biz.ua
Кулинарный сайт хорошая кухня ирина здесь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter