Телятина тушкована з овочами
- Телятина 1 кг
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 0.5 шт.
- Помідор 1 шт.
- Олія рослинна 4 ст.л.
- Сік лимона 0.5 шт.
- Базилік
- Лавровий лист 1 шт.
- Борошно 0.5 скл.
- Спеції
М'ясо нарізати невеликими шматочками, покласти на розігріту сковороду, посолити, поперчити, скропити лимонним соком.
Цибулю нарізати часточками, моркву натерти на тертці.
Помідори обшпарити і, очистивши від шкірки, нарізати часточками.
В олію, на якій обсмажувалися цибуля та морква, додати помідори, тушкувати 10 хвилин, посолити, поперчити, додати цукор.
Овочі з'єднати із м'ясом, тушкувати 40 хвилин. За 5 хвилин до готовності додати базилік і лавровий лист.
Борошно розвести у невеликій кількості води і додати до м'яса, як соус загусне - телятина готова.
При подачі м'ясо викласти на тарілку разом із овочами.
ЗдесьРусские пироги на заказ! Быстрая доставка прямо из печки! Есть самовывоз
recepti.biz Свадебные, праздничные, корпоративные и детские торты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter