Телятина-стіфадо тушкована в томатах і грейпфрутові
 
		
				
				
				
				
		
- Телятина 1 кг
- Помідор 1 кг
- Грейпфрут 0.5 шт.
- Олія оливкова 6 ст.л.
- Перець чорний (горошком) 8 шт.
- Сіль
- Гвоздика 3 шт.
- Кориця мелена
- Лист лавровий

 Нарізати м'ясо на великі порційні шматки.
 Нарізати м'ясо на великі порційні шматки.
 Помідори змолоти у блендері. Половинку грейпфрута подрібнити у блендері. Все разом викласти у сковороду, додати всі спеції і олію.
 Помідори змолоти у блендері. Половинку грейпфрута подрібнити у блендері. Все разом викласти у сковороду, додати всі спеції і олію.
 Поставити сковороду на сильний вогонь, викласти м'ясо, все гарно перемішати і довести до кипіння.
 Поставити сковороду на сильний вогонь, викласти м'ясо, все гарно перемішати і довести до кипіння.
 Вогонь зменшити до середнього і під закритою кришкою тушкувати 1 годину.
 Вогонь зменшити до середнього і під закритою кришкою тушкувати 1 годину. 
 Через 70 хвилин у сковороду додати крупно нарізану цибулю і очищений часник.
 Через 70 хвилин у сковороду додати крупно нарізану цибулю і очищений часник.
 Добре все перемішати і знову тушкувати годину.
 Добре все перемішати і знову тушкувати годину.

 Подавати із рисом.
 Подавати із рисом.

Крабовый Салат. Рецепты: салати з крабами. Рецепт крабового салата.
Рецепты диетическиеРецепты всевозможных диет. Диетические рецепты
Соус из хрена на зиму рецептыПроизводство соусов
Салат радичио рецептыМясных, фруктовых и экзотических салатов. Кулинарные рецепты
Фото рецепты новогодних блюд 2017Отзывы и фото туристов. Забавные фото и видео животных
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

