Телятина пікантна
634
інгредієнти:
- Телятина 700 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Гірчиця 2 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний
М'ясо нарізати великими шматками, злегка відбити і обсмажити з обох сторін (теж злегка). У сковороді із високими бортиками обсмажити цибулю і часник. Додати пару ложок гірчиці і бульйон (воду). Посолити, поперчити. Викласти м'ясо і тушкувати до готовності. Якщо це телятина і свіжа, то досить хвилин 25-30. На гарнір протушкувати крупно нарізані овочі.
Кулинарные рецепты от Tramontina - смачна кутя рецепт.
Пицца начинка. Начинка для пиццы.
Кулинарные рецепты с фотографиями из рыбы. Фотографии кулинарных рецептов.
Китайский салат рецепты. Салаты на зиму рецепты.
Рецепты В Мультиварке Рецепты: рецепты салатов из креветок с фото.
ЗдесьО суши и блюдах японской кухни
recepti.biz.uaТимоти Лири - все о психологе и экспериментаторе
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі