Телятина під ананасом
693
інгредієнти:
- Телятина 1 кг
- Ананас (консервований) 1 бан.
- Сир твердий 300 г
- Майонез 100 г
- Сіль
- Спеції
Телятину акуратно очистити від плівки і залишків хрящів. Добре промити і нарізати на порційні шматки. Потім шматки добре відбити і трохи обсмажити на олії. Після того, як охолонуть, полити майонезом, сіллю, спеціями. Маринуватися залишити хвилин на 20-30. Потім викласти на деко, попередньо змащене олією, зверху на м'ясо покласти шматочки ананасів і шматочок сиру і запікати приблизно 15-20 хв.
Смачна кутя рецептПраздничные подборки рецептов. Кулинарные рецепты
recepti.biz.ua рецепты мясных салатов с ветчиной
Рецепт приготовления салат мимоза. Рецепт салата мимоза с рисом.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі