Телятина під ананасами
871
інгредієнти:
- Телятина (вирізка) 1 кг
- Сир твердий
- Ананас (консервований, кільця) 1 бан.
- Майонез 200 г
- Олія рослинна
- Помідор
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Зелень
М'ясо очистити від плівок, нарізати скибочками, товщиною 1 см і злегка відбити.
Злегка обсмажити на олії з обох сторін, посолити, поперчити, потім занурити в майонез.
Викласти відбивні на деко, змащене олією.
На кожну скибочку м'яса покласти по кільцю ананаса.
Зверху накрити скибочкою сиру.
Запікати в попередньо розігрітій духовці, час від часу поливаючи ананасовим соком.
Готові відбивні викласти на тарілку, прикрасити зеленню і овочами.
Рецепт торт медовик крем тут
Рецепты С Фото на любой вкус - новые рецепты тортов с фото.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі