Телятина із овочами
- Телятина (яловичина) 1 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Картопля 5 шт.
- Капуста білоголова 0.5 шт.
- Помідор (томатна паста) 2 шт.
- Вода 2 скл.
- Сіль
- Перець
М'ясо порізати шматочками і обсмажити на олії. Викласти у каструлю, додати воду і тушкувати до готовності. Посолити, поперчити.
Цибулину і 2 морквини порізати кубиками. Додати до м'яса на початку тушкування.
Картоплю нарізати кубиками або скибочками.
Капусту нашаткувати.
Другу цибулину обсмажити, додавши томатну пасту або помідори без шкірки.
У готове м'ясо додати засмажку, картоплю, капусту та інші овочі і протушкувати на повільному вогні до готовності овочів.
Рецепт борща Украинского на английскомРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепт творожного пирога. Фото - арахисовое масло рецепт с фото. Рецепты приготовления счастья.
Продажа полиэтиленовых кульков recepti.biz.ua
Грильяжный торт, недорого! Жми: торт грильяжный. Оригинальные торты на заказ.
Сайт кулинарной книги. Кулинарные сайты чтоб Дети сами готовили.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter