"Телятина" із курки
- Курка 1.7 кг
- Помідор 3 шт.
- Вершки (20%) 200 г
- Вино червоне напівсолодке 1 скл.
- Зелень
- Олія рослинна
- Спеції
- Сіль
Від курки відокремити філе. Нарізати невеликими шматочками.
На сковорідку налити олію. Викласти куряче філе. Посолити. Смажити на невеликому вогні до золотистої скоринки 20 хвилин.
Потім додати спеції.
Помідори розрізати навпіл. М'якоть натерти на крупній тертці. Шкірку викинути.
Полити курку і тушкувати 10 хвилин під кришкою.
Додати склянку вина, тушкувати ще 5 хвилин.
Потім додати вершки, перемішати, тушкувати 10 хвилин на дуже маленькому вогні під кришкою. Помішуючи інколи.
Подавати із картопляним пюре. Посипати січеною зеленню.
Кулинарные рецепты: рецепт пончиков творожных. Диета: рецепты для похудения.
Мюзикл Баллада о маленьком сердце: салати до нового року. Рецепты салатов на любой вкус.
Рецепт приготовления Киевского тортаИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Рецепты Холодных закусок и салатовУзнай рецепт простых в приготовлении и невероятно вкусных закусок
recepti.biz.uaРецепты блюд из птицы к празднику! Тысячи оригинальных блюд с фото
Кулинарный сайт 8 ложек заготовки на зимуКопилка кулинарных рецептов
Купить творог, цены - печенье из творога розочки. Купить Печенье.
Кофейная чашка эспрессо. Эспрессо кофе.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter