Телятина із картоплею
- Телятина (лопатка із кісточкою) 1 кг
- Картопля 9 шт.
- Цибуля 1 шт.
- Часник 4 зуб.
- Майонез 4 ст.л.
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Морква 1 шт.
- Дим вільховий 2 ст.л.
- Спеції (сушені-орегано. Естрагон, кріп, петрушка, кмин, шафран, Реган, мускатний горіх, лавровий лист, перець чорний)
- Соєвий соус 4 ст.л.
Нарізати телятину на 4 частини і впоперек кожного шматочка зробити надрізи, щоб маринад краще увібрався.
Викласти у посудину для маринаду, додати цибулю, нарізану півкільцями, часник (кожен зубчик розрізати навпіл), спеції.
Додати майонез, оливкову олію, соєвий соус і вільховий дим.
Все перемішати і залишити на годину.
На лист фольги викласти крупно нарізану моркву.
Викласти м'ясо разом із маринадом.
Запакувати і відправити у розігріту духовку. Необхідно встановити слабкий вогонь.
Розташувати м'ясо на аркуші так, щоб залишилося місце для картоплі.
Підготувати картоплю. Вимити і викласти на ще один аркуш фольги. Запакувати так само, як і м'ясо. Через 30 хвилин після перебування м'яса у духовці можна помістити картоплю.
Через годину страва готова.
Викласти на тарілку м’ясо, картоплю розрізати на 4 частини і полити соком із м'яса.
Кулинария торт без выпечки www.recepti.biz.ua
Купить капусту, цены: кулинария пирог с капустой. Осетинские пироги Три Пирога.
Рецепты салата с морепродуктами без майонезаКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Картофельные рецепты с фото: блюда из картофельного пюре в духовке. Духовые шкафы Bosch.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter