Телятина із грибами, цибулею та картоплею «У європейському стилі»
- Картопля 1 кг
- Телятина (філе) 600 г
- Печериці (білі, свіжі) 250 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Петрушка (свіжа) 1 пуч.
- Вино біле (сухе) 100 мл
Картоплю почистити і поставити варитися у підсоленій воді.
Телятину нарізати смужками і обсмажити на сковороді з олією.
Як тільки м'ясо підрум'яниться, додати нарізані скибочками печериці і ріпчасту цибулю (півкільцями). Обсмажити все разом протягом 5 хвилин, трохи зменшивши вогонь.
Посолити й поперчити, додати лимонний сік.
Влити біле вино, збільшити вогонь і довести до кипіння.
Заправити вершками.
Посипати петрушкою, перемішати.
Готову картоплю розім'яти товкачем або виделкою.
Викласти на тарілку м'ясо із гарніром. Картоплю полити розтопленим вершковим маслом.
Подавати гарячим.
Праздничный мясной салат рецепт. Салаты рецепты мясные.
Рецепт салата с перепелиными яйцамиСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Кулинарные рецепты от Tramontina - арахисовое масло рецепт с фото.
Рецепт салата с языкаКулинарные рецепты
Готовим со вкусом: рецепты пошаговые с фото. Избавьтесь от варикоза навсегда.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter