Телятина із болгарським перцем та соусом песто

ДРУГІ СТРАВИ
697 Телятина із болгарським перцем та соусом песто
Фото - Телятина із болгарським перцем та соусом песто
інгредієнти:
  • Філе телятини 320 г
  • Перець болгарський 1 шт.
  • Пармезан 50 г
  • Базилік 1 пуч.
  • Каперси 20 г
  • Песто
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)

Перець нарізати на половинки, очистити від насіння і відправити у розігріту до 240 градусів духовку хвилин на 10.

Потім дістати, очистити від шкірки і нарізати смужками.

Каперси промити від розсолу. 

У невелику вогнетривку форму викласти шарами: телятина, смужки перцю, каперси, подрібнений базилік, тeртий пармезан, сіль і перець, телятина, смужки перцю (і т. д.).

 

 

 

 

 

 

 

 

Відправити у духовку, розігріту до 180 градусів, на 8 хвилин: запікати м'ясо дo злегка підрум'яненого стану.

Розкласти м'ясо по тарілках і сервірувати соусом Песто та невеликою кількістю оливкової олії.

ТутПиццы, салаты, напитки

Рецепты для пароварки, вкусно: салаты праздничные рецепты с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт салата с морепродуктов.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter