Телятина із болгарським перцем та соусом песто
- Філе телятини 320 г
- Перець болгарський 1 шт.
- Пармезан 50 г
- Базилік 1 пуч.
- Каперси 20 г
- Песто
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Перець нарізати на половинки, очистити від насіння і відправити у розігріту до 240 градусів духовку хвилин на 10.
Потім дістати, очистити від шкірки і нарізати смужками.
Каперси промити від розсолу.
У невелику вогнетривку форму викласти шарами: телятина, смужки перцю, каперси, подрібнений базилік, тeртий пармезан, сіль і перець, телятина, смужки перцю (і т. д.).
Відправити у духовку, розігріту до 180 градусів, на 8 хвилин: запікати м'ясо дo злегка підрум'яненого стану.
Розкласти м'ясо по тарілках і сервірувати соусом Песто та невеликою кількістю оливкової олії.
ТутПиццы, салаты, напитки
Рецепты для пароварки, вкусно: салаты праздничные рецепты с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт салата с морепродуктов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter