Телятина "дика"
- Телятина
- Приправа
- Вино червоне сухе
- Олія рослинна
- Сіль
Телятину помити, обсушити, обстежити на предмет плівок (якщо такі є, то зрізати) і потім порізати кубиками 3х3 см. М'ясо порційно (шматочки не повинні дотикатися один одного) обсмажити на розпеченій олії трохи, так, щоб утворилася скоринка. М'ясо покласти у казанок або товстостінну каструлю.
Приготувати приправи - бадьян, кардамон, кориця, чилі, гвоздика, ялівцеві ягоди, перець горошком 3 видів - чорний, білий і запашний, гірчиця горошком, скоринка цитрусових (лимона або лайма), насіння фенхелю, анісу, кмину. Усе брати цілком і потроху. Приправи обсмажити на сухій сковорідці до ароматного запаху. Додати до м'яса. Посолити. Перемішати.
Влити 250 мл вина на 500-600 г м'яса у каструльку. Без кришки довести до кипіння, накрити і на повільному вогні тушкувати до "майже випаровування" вина.
recepti.biz.uaперепела жареные
ТутСтихи американских поэтов, биографии
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter