Телятина "дика"

ДРУГІ СТРАВИ
664 Телятина "дика"
Фото - Телятина
інгредієнти:
  • Телятина
  • Приправа
  • Вино червоне сухе
  • Олія рослинна
  • Сіль

Телятина

Телятина

Телятину помити, обсушити, обстежити на предмет плівок (якщо такі є, то зрізати) і потім порізати кубиками 3х3 см. М'ясо порційно (шматочки не повинні дотикатися один одного) обсмажити на розпеченій олії трохи, так, щоб утворилася скоринка. М'ясо покласти у казанок або товстостінну каструлю.

фото Телятина Приготувати приправи - бадьян, кардамон, кориця, чилі, гвоздика, ялівцеві ягоди, перець горошком 3 видів - чорний, білий і запашний, гірчиця горошком, скоринка цитрусових (лимона або лайма), насіння фенхелю, анісу, кмину. Усе брати цілком і потроху. Приправи обсмажити на сухій сковорідці до ароматного запаху. Додати до м'яса. Посолити. Перемішати.

Телятина Влити 250 мл вина на 500-600 г м'яса у каструльку. Без кришки довести до кипіння, накрити і на повільному вогні тушкувати до "майже випаровування" вина.

Телятина

recepti.biz.uaперепела жареные

ТутСтихи американских поэтов, биографии