Телячий захват
645
інгредієнти:
- Телятина (вирізка) 1 кг
- Сир твердий 0.5 кг
- Ананас консервований кільцями 1 бан.
- Майонез 200 г
М'ясо очистити від плівок, нарізати скибочками товщиною 1 см (як на відбивні) і злегка відбити.
До напівготовності обсмажити на олії з обох сторін, посолити, поперчити і щe тeплі занурити у майонез.
Викласти відбивні на деко змащене вершковим маслом.
На кожну скибочку м'яса покласти по кільцю ананаса.
Сир тонко нарізати скибочками й укласти зверху на ананаси.
Запікати у духовці при температурі 180 градусів, час від часу поливати ананасовим соком.
Новогодние рецепты мясных блюд. Праздничные новогодние рецепты блюд.
Кулинарные рецепты от Tramontina - салаты вкусные рецепты. Готовим со вкусом.
Рецепты салат морепродукты. Рецепты салатов из морепродуктов.
Рецепты юлии высоцкойПирог В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі