Телячий хаш із хрусткою скоринкою

ДРУГІ СТРАВИ
636 Телячий хаш із хрусткою скоринкою
Фото - Телячий хаш із хрусткою скоринкою
інгредієнти:
  • М´ясо (телятина) 500 г
  • Бульйон 300 г
  • Помідор 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Масло вершкове 60 г
  • Борошно 1 ст.л.
  • Сіль, перець, мускатний горіх мелений
  • Зелень петрушки 2 ст.л.
  • Часник 1 ч.л.
  • Сухарі панірувальні 3 ст.л.
  • Масло вершкове 30 г

Телячий хаш з хрусткою скоринкою інгредієнти Цибулю нарізати півкільцями і обсмажити у вершковому маслі до м'якості (у сковороду додати пучок зелені для запаху).

Телячий хаш з хрусткою скоринкою Зняти із помідорів шкірку (обшпаривши їх) і видалити насіння.

фото Телячий хаш з хрусткою скоринкою Помідори дрібно нарізати і додати до цибулі.

Телячий хаш з хрусткою скоринкою Розвести борошно з водою.

Телячий хаш з хрусткою скоринкою У сковороду вилити бульйон і добре перемішати.

Телячий хаш з хрусткою скоринкою Борошном, розведеним водою, загустити вміст сковороди.

Телячий хаш з хрусткою скоринкою Додати кубиками нарізане відварене м'ясо, петрушку і часник, перемішати і тушкувати хвилин 10-15.

Телячий хаш з хрусткою скоринкою Форму змастити маслом, перекласти у неї вміст сковороди.

Зверху посипати панірувальними сухарями і полити розтопленим маслом.

Помістити форму у духовку в режимі гриль на 15-20 хв, до появи хрусткої скоринки.

Рецепты праздничных тортов: торт на день народження.

Рецепты для хлебопечки, вкусно: польская выпечка рецепты. Безумно вкусные рецепты блюд.

Кухонные столы интернет магазин: страви для святкового столу. Мебельный интернет магазин.

Рецепт пампушек с фотоРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter