Телячий хаш із хрусткою скоринкою
- М´ясо (телятина) 500 г
- Бульйон 300 г
- Помідор 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Масло вершкове 60 г
- Борошно 1 ст.л.
- Сіль, перець, мускатний горіх мелений
- Зелень петрушки 2 ст.л.
- Часник 1 ч.л.
- Сухарі панірувальні 3 ст.л.
- Масло вершкове 30 г
Цибулю нарізати півкільцями і обсмажити у вершковому маслі до м'якості (у сковороду додати пучок зелені для запаху).
Зняти із помідорів шкірку (обшпаривши їх) і видалити насіння.
Помідори дрібно нарізати і додати до цибулі.
Розвести борошно з водою.
У сковороду вилити бульйон і добре перемішати.
Борошном, розведеним водою, загустити вміст сковороди.
Додати кубиками нарізане відварене м'ясо, петрушку і часник, перемішати і тушкувати хвилин 10-15.
Форму змастити маслом, перекласти у неї вміст сковороди.
Зверху посипати панірувальними сухарями і полити розтопленим маслом.
Помістити форму у духовку в режимі гриль на 15-20 хв, до появи хрусткої скоринки.
Рецепты праздничных тортов: торт на день народження.
Рецепты для хлебопечки, вкусно: польская выпечка рецепты. Безумно вкусные рецепты блюд.
Кухонные столы интернет магазин: страви для святкового столу. Мебельный интернет магазин.
Рецепт пампушек с фотоРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter